Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Geçenler de tamir için bi bilgisayar getirdiler bana, oyun program v.b. şeyler de yüklenecekti. Olağan şeyleri yapmaya başladım (driver yükleme v.b.) ama bilgisayarın özelliklerine bakmak aklıma geldiğin de ise baya bi şaşırdım. Nedeni ise işlemcinin VIA Samuel 2 olmasıydı, ben hiç duymadım görmedim. Türkiye' dede satışı yok diye biliyorum? Böyle bir işlemci gören, veya duyan vs oldu mu hiç? Merak ettim açıkcası...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...Msn Spaces Kissiyorum...[Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Kasım 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 öeh o makineye xp yüklenir mi[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Yüklemişler orası başka hallettik onları, sorun o işlemci nedir o ya ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 google bişeyler çıkıyor, fransızca ağırlıklı siteler türkçe bir 2 tane çıktı, p2 den bile kötü işlemci filan diyolar :) ilk sayfaya baktım sadece[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Güzel bilgisayara benziyor du tüh VIA hastası olarak hoşuma gideceğini umuyordum, ama P2 den dandikse uzak dursun ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar