wolfrealm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya millet ben çok seviyorum bu grubu bir de bizim diğer paticiklere sorim dedim hoşlanıyorlarmı? =) www.evanescence.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Going Under Bring Me To Life Haunted Benim için bu kadar şimdilik Evanescene. Edit : Amy Lee nin sesi gerçekten güzel. [signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. [Bu mesaj SweetShadow tarafından 29 Ekim 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: SweetShadow, 29 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki: Going Under Bring Me To Life Haunted Benim için bu kadar şimdilik Evanescene. me too..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yok amy abla fazla bagırınca sesi kulak acıtıyor o yuzden konserleri falan pek de iyi denemez bence, ama napsın sesi yetmiyor onun da sucu değil:P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 eet canlı performansları gerçekten ii deilmiş...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sadece going under hoşuma gidio.Onunda girişi güzel die. Gerisi boş bence[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 milyon tane evanescence topici var yeni bi tanesini niye açıyosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfrealm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yo millet ben canlı performanslarınıda sewerim ama evet sahnede sesi titriyo olsun. My immortal tek geçerim ve ayrıcada Bring me to life(live)'ı dinlemenizi tavsiye ederim kendisi çalıp söylüyo şahane olmuş bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: elvyn, 29 Ekim 2005 18:05 tarihinde demiş ki: milyon tane evanescence topici var yeni bi tanesini niye açıyosunuz ki eh tabi bi de bu var:)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 even in death lies farther away(canlı perfomansı iğrençtir) müziksel açıdan ii deiller o kadar. ama dinletiyolar kendilerini.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 fransa konserini cekin , bence super.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Zegnanın dediğini yapın çok haklı :) .. Tek sevdiğim ve fanı olduğum Grup Evanescence ... Ama Death Cab For cutie'den sonra ... Harika bir grup bence tüm şarkıları ayrı bi güzellikte ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 severiz dinleriz beğeniriz hoştur amy lee gözağrımızdır paul mcgoy da gitti o ayrı mesele[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 +1[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hiç sevmiyorum,işimde olmaz ayrıyetten bu acilan 193091230812.inci evanescence başlığı...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: dory, 29 Ekim 2005 17:54 tarihinde demiş ki: yok amy abla fazla bagırınca sesi kulak acıtıyor o yuzden konserleri falan pek de iyi denemez bence, ama napsın sesi yetmiyor onun da sucu değil:P dogru soluor otesi yok :D[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 my immortal ı zamanında cok dınlemıstm guzeldır[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Acaba tikky lerce bu kadar popüler olmasa eleştiri alır mı diye düşündüğüm grup!![signature][hline]LoST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 my immortal güzeldir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 cokkk severimmm!!!bnce süper bi grup oldugu için bu kadar başarıyı da hakediyor..fakat size katılmadan edemicem,canlı pek de iyi değil sesi performansı vs... amy lee'ye bitiyorum onla evlenmek çocuk yapmak istiyorum(ki bu imkansız ben de bi kızım:D )[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 akıl guzel allahım sen akil ver.. amy'e.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 amy e verirken gerekenlerede ver yarabbiiiiiiim[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 my immortal a bn ve armutum bayılır going underı da severim[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 niye sürekli yeni topic açılıyor? bir sürü evenscence topiği var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 eski konuları açmak için 1000 postun olması gerekio arkadasın yok galiba o yuzden[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar