Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canon Powershot A610

Venator

Öne çıkan mesajlar

http://www.dcresource.com/reviews/cameraDetail.php?cam=765

Bir ust model, sadece mp farklı

600-700 milyon degerinde dijital makina bakarken gordum ve acıkcası ozellikleriyle cok cezbedici geldi. Okudugum reviewlarda da herkes bayagı ovmus, ama biraz yeni bi kamera oldugu icin acıkcası cok da saglam bi yorum bulamadım. 2mp fark dısında tamamen aynı olan bi ust modeli a620'yi bayagı kurcalamıslar, aslında daha fazla param olsa onu alırdım ama su durumda yetmeyecek gibi gozukuyo. Bi de 5 mp yeterli diye dusunuyorum.

Her neyse, bu makinayı kullanmıs biri ya da makina hakkında bi bilgisi olan var mı? IS400'de noise cok fazla gozukuyor mesela, bu genel fotograf kalitesini nasıl etkiler, ters bisi gozunuze carptı mı makina konusunda, ya da bu fiyat aralıgında buna benzer baska hangi makinaları onerebilirsiniz?[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

bunun eskisi a95 var bende. gayet yeterli bi makine o fiyat aralığında...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...