Venator Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 http://www.dcresource.com/reviews/cameraDetail.php?cam=765Bir ust model, sadece mp farklı 600-700 milyon degerinde dijital makina bakarken gordum ve acıkcası ozellikleriyle cok cezbedici geldi. Okudugum reviewlarda da herkes bayagı ovmus, ama biraz yeni bi kamera oldugu icin acıkcası cok da saglam bi yorum bulamadım. 2mp fark dısında tamamen aynı olan bi ust modeli a620'yi bayagı kurcalamıslar, aslında daha fazla param olsa onu alırdım ama su durumda yetmeyecek gibi gozukuyo. Bi de 5 mp yeterli diye dusunuyorum. Her neyse, bu makinayı kullanmıs biri ya da makina hakkında bi bilgisi olan var mı? IS400'de noise cok fazla gozukuyor mesela, bu genel fotograf kalitesini nasıl etkiler, ters bisi gozunuze carptı mı makina konusunda, ya da bu fiyat aralıgında buna benzer baska hangi makinaları onerebilirsiniz?[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Valla bende A520 var çok memnunum,herkes de memnun. Ondan yola çıkarak bu da çok iyidir bence[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bunun eskisi a95 var bende. gayet yeterli bi makine o fiyat aralığında...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar