Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 discovery channelda reklam aralarında veriliyor son zamanlarda görmeye başladım eski icatları gösteriyor gerçekten çok ilginç şeyler var öyle paylaşmak istedim :)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 da vincinin helikoptrini de gösterseler eheh nede olsa ilk helikopter da vincinmiş. şifresi de pervanede parçalanmış *sıkar*[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 victorya döneminden bi yangın söndürücü gösterdi her evin duvarında bitane asılı olurmuş böle elbombası şeklinde kalın bi cam içide bi sıvı var ve ağzı katran ve mantarla kapalı bunu yangının ortasına atıyomuşun ve sönüyomuş artık içeriğini tahmin etmek sana kalmış "guess the gadget"[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eet o yangın sondurucuyu bende gordum 18. y.y. da centilmen erkeklerin tukuruk termuslarını gordunuzmu cok komikti ya :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar