tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 flash tv ana haber bültenindeki dünkü maçla ilgili konu başlığı müthiş: HAY SENİN KOLYENE EMİ![signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Adamlar yerden göğe haklılar. Neden takar Tuncay o kolyeyi bilmem. Deli ediyo beni artizlikleri[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Tamam bir hatadır takmış da,kurallarda olan bir yaptırımı uyguluyor hakem Tuncay'ın iyiliği için..Biri onun kolyesinden çekipde boynu kesilmesin diye..Ama Tuncay bunu anlıyormu?Hayır laf ede ede çıkarıo kolyeyi..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 prof futbolcunun takması yasak...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yasakta sanki tum prof. uyuyor kupede yasak ama ustune bant sariyorlar yene oynuyorlar kolyeyi iclerine koyup oynayanlarda var ama kotu ornek var die Tuncay'in davranisi dogru degil tabiki...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 formanın dışarıda durmasıda yasak.. lise sanki.. niye yasaksa..[signature][hline] Ilhan Mansiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ahaha bende beşiktaş maçı flaş tv de sandım o hevesle girdim topice ama tuncay cıktı allahım cıldırcam keşke ispanyaya gitseydim ya :D[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: thug_life, 03 Kasım 2005 01:29 tarihinde demiş ki: ahaha bende beşiktaş maçı flaş tv de sandım flash tv de futbol maçı muhahaa çok extra bi durum yaw:D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 süper bir yaklaşım :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grail Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 flash tv de olsa olsa ,, salwarspor-imamspor macı olur ,, sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar