New Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hangi scrolla eklerim? nerden bulurum? saolun bayramınız kutlu olsun xD[signature][hline] YıLıN Topİc i Bu da Guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Eklenmez...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 zaten magic item'dır o. sihirli :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ole bır sansın yok sadece gm cıkıslı olması lazım eger oyunda varmıdır dıyorsan unig olması gerekır arkadasım normalde eklenemez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar