Stunner Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Evet yeni server açilacak diyi bi söylentiler var sice açilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sadece duyum sanırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hurafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Dün gece gm efendi yazı geçti gelecek hafta son kez dupe wipe yapılcak ve ardından yeni server açılacak diye. [spo1=Ahanda buda gm in yazıları][/spo][signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o SS'in hali ne oyle ya? crop'lasan daha kolaymis da neden o kadar karartma var anlayamadim...[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: tosun_pasa, 03 Kasım 2005 17:16 tarihinde demiş ki: o SS'in hali ne oyle ya? crop'lasan daha kolaymis da neden o kadar karartma var anlayamadim... Boş ver ss in halini gm yazdı işte onlara bak sen[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 onlari gordum gormesine de insan merak ediyor istemeden... devlet sirri heralde, kurcalamayalim daha fazla madem.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar