ineque Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ctmod un yanında kullanabiliceğim seçtiğim hedefin hp ve mp sini gösteren basit ve makinayı kasmıycak bi ui yada addon arıyorum... bir de spell crit % mi gösterecek addon yada ui arıyorum... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 not:forumda addon diye arattım fakat aradığım özelliklerde addon bulamadım... sadece mobinfo diye bi addon olduğu söylenmiş onu da indirdim mp yi gösteriyo fakat hp yi % şeklinde gösteriyo sayısal olarak göstermiyo... bu sebeple yeni başlık açmak zorunda kaldım [Bu mesaj ineque tarafından 03 Kasım 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 mobhealth veya mobinfo gibi bir şey olması lazım hostile targetların hpsini görmek için spell crit chance için de vurduğun damage ı loglayan bi addon kullanabilirsin onlar ortalamayı alıyor ama addon ismi bilmiyorum tam olarak[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Target Stats gibi bir özellik var istersen % olarak istersende sayı olarak gösteriyor.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 mobhealth i buldum fakat çalıştırmayı başaramadım.herhangi bi ayara gerek olmadığı yazıyo readme de fakat göstermiyo target stats ı bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar