pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ark ımı master yapıcam holy of water adında pahalı bır kagıt almam gerekıyor sızce buna degermı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 master olmadan napcan?[signature][hline] YıLıN Topİc i Bu da Guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 master olunca ne yapcak ??? onun derdi pot yapıp satmakta.Dıyorum 700m luk kagıdı alıp bunun parasını cıkartabılırmısn ?? yoksa 62 skill i ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 pot artık yapılmıo geliba[signature][hline] YıLıN Topİc i Bu da Guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hımm kesın bır bılgısı olan varmı pot yapımı kalktımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorbidAngel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 KE geldikten sonra evt Master olman içinse bence değer eğer 65 e kasmayı düşünüyosan[signature][hline][ img ]http://img387.imageshack.us/img387/3222/mza3qu.jpg[ /img ] Server:Ares Nick:MorI3idAngel LvL:62/Priest Clan:MoradSlayers Nation:Karus NP:40k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 pot yapamayacaksa bıran once durdurmam lazım yoksa gidip master olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sickness17 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bişey soracam ama kızmak yok. pot yapmak ne demek yaw? walla ilk defa duydum...[signature][hline]Knight Online 'da arkadaşlık, dostluk ve yardımlaşma yoksa benim için ko da yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Potion yapması için master olmasına gerek yok level 60 olması yetiyor zaten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: sickness17, 03 Kasım 2005 10:50 tarihinde demiş ki: bişey soracam ama kızmak yok. pot yapmak ne demek yaw? walla ilk defa duydum... hani canını dolduran kırmızı şeyler varya işte onlardan yapıyo 3-4 k lık bi maliyeti var bildiğim kadar sonra malum kar koyup satıyon[signature][hline]diez buffer human 57 follow me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bildiğim kadarıyla pot artık yapılmıyor..[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 42xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ol Master tabi saçma saçma konuşmayın yok olma falan gibi kafanız güzel sanırım !!?!![signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu priestlerin master olamsına gerek yo klaflarını cok duydum 2 gün sonra priestler holy water olayını protesto etin oynamasın bakalım görelim priestin master a ihtiyacı war mı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Arkadaş potion yapımı için sormuş bende onun için master olmasına gerek yok dedim yoksa tabiki master olması lazım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 master olamadıgı için lwl 61 priest bırakmıs biri olarak sinir saglıgım için bu konuya kilit pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 pekı o zamn eskıden pot yapmak ıcın 60 de ne yapıyordunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: deda, 03 Kasım 2005 12:41 tarihinde demiş ki: master olamadıgı için lwl 61 priest bırakmıs biri olarak sinir saglıgım için bu konuya kilit pls biraz uğraşacaksınki sonradan tadı olsun[signature][hline]400 YTL FULL İTEM LEVEL 66 PRİEST BERAMUS (ANKARA ve İSTANBUL İÇİN) Bakmak icin tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Usko, 03 Kasım 2005 13:26 tarihinde demiş ki: said: deda, 03 Kasım 2005 12:41 tarihinde demiş ki: master olamadıgı için lwl 61 priest bırakmıs biri olarak sinir saglıgım için bu konuya kilit pls biraz uğraşacaksınki sonradan tadı olsun +1[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: pisikopat_5, 03 Kasım 2005 08:36 tarihinde demiş ki: ark ımı master yapıcam holy of water adında pahalı bır kagıt almam gerekıyor sızce buna degermı ??? ya kardeşimm senin charın rogue değil mi :D niyee bu kadar çok konu açıyorsun[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :30k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 baslıgı bıraz dııkatlı okusanız anlardınız ortagımı alıcam nick i gang_boy belkı tanırsınız üstündekı butun ctin larını takılarını ben aldım eger gerekırse master ını acıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar