SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Elimede +8 bir silah var buna nasil yaka bilirim azcık söyle jan janlı olsun istedi :) ama bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim scrollun ismi falam ne ?[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 en ucuz scroll ile +9 dene yanar.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 elemental bas[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 peki bunu basarken patlama olasılıgı varmı ?[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 neyse saolun bastım ama bu kafasına göremi damage koyuyo :) glacier koydu :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ateşe Tut[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :35.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Düşman : Yeşil Şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: tosun_pasa, 03 Kasım 2005 16:41 tarihinde demiş ki: en ucuz scroll ile +9 dene yanar. Parıldamasından Bahsediyo[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu patlatınız helal olsun ama orion sana teşekkür ederim ciddi bir şekilde cevap verdigin için diger arkadaşlar dalga geçecek adam arıyor bilmiyorsam ayip degil demi öğrenecez sonuçda demi sizde ananızın karnından bu oyunun üstadı olarak başlamadınız demi öyle başladıysanız sözüm yok size!s[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aenefis e katılıyorum ucunu atese tut :)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 np ustundekını degısme sansın var yanı flame ıse galacier yada lıght olabılırsın gene scrol alıp 500 k coınle degıstırebılırsın malıyetı az[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 saolasın orian[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Silahını yakma yahu lazım olur aasdasdhjagdhadgsjad Blessed Elem. Scr. ile glowing yani ışıldayan silah yaparsın. Sevgili vatandaşlarımın bu oyuna kattığı tabirlere hastayım. abyss kırdırmak.... Yahu adamın abyss gemi kırdığı falan yok. Neden kırdırmak diyorsunuz adam koçlar gibi change yazmış. Yani ver bir gem eşya ile değişelim diyor. Yani olay değişim kırdırma falan değil. Ben de doğal olarak birisi abyss kırdırdım diyince kafayı kırdıryorum. Bu yanan silah meselesi de böyle...Yanan bir şey yok. Parlayan olabilir belki ha ne dersiniz? Ha şimdi ben uyarı yaptım bu konuda. Şu tarz cevaplar gelecek eminim. Kardeşim ben öyle diyorum sanane, çok mu biliyorsun ukala vs. esasında amacım doğruyu göstermek ama geçenlerde söylediğim gibi cahil olmanın yanısıra bu cahillikle gururlu ve mutlu olduğumuz sürece bir şey olmaz...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bilinc agaaaaaa![signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar