Gerab Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 deamon toolsda bir oyunu mount image yapmak için o oyunun .mds gibi bir uzantısı olması gerek ve eğer bu cd nin veya yüklediğimiz klasörün içinde yoksa yapmamız gereken nedir bu dosyayı netten bulabilirmiyiz bulursak nasıl nerden ?[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Daemon Tools her türlü imajı yükleyebilir... İlla "MDS/MDF" olması gerekmez. Çevirici yazılımlar dene, elindeki imajı bir başka formata çevirmeye çalış.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 WinISO programı ile çeviri yapabilirsin. ama deamon tools her türlü imajı tanıyor cidden. gerek yok aslında senin anlattığın durumda.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 deamon tools her türlü imaj ı tanıyor, eğer cd nin içinde imaj bulamıyorsa, zip lerin içine bakmayı dene. ben bu hatayı yapmıştım. aradım bulamadım, bissürü şey denedim. meğer sıkıştırılıp konulmuş cd ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eyvallah beyler sağolun bu dosyaların uzantıları ne oluyo onlarıda yazarsanız sevinirim[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 DAEMON Tools supports the following image files: cue/bin iso ccd (CloneCD) bwt (Blindwrite) mds (Media Descriptor File) cdi (Discjuggler) nrg (Nero) pdi (Instant CD/DVD) b5t (BlindWrite 5) ingiliscem cok i degildir ama tolls=tools olcak :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 olur okadar çaktırma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ;)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 quake4 ü bu programla çalıştırıp yükledim :horace: helal olsun vatandaşa çalışıor kafalar :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ahahah Grizzly canıms, ben sana Quake serilerini tek DVD ye çekmiştim. yollıcam ama bi adres verebilsen? ;)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Tanıdığı uzantılara sahip dosyaların isimlerini ekrana getiriyor ama mds olmadan da mdf'yi çalıştırabilirsin. Şöyle ki mount image dediğin zaman dosya seçme ekranında dosya adı kısmına *.* yaz ve entere bas, senin mdf dosyası ekrana gelecektir. Ona çift tıkla tamamdır.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hd deki oyunun klasöründe mdf veya mds gibi mount olabilecek uzantılı bir dosya yok yalnız cd nin içersinde ikiside var ama mdf 4 küsür gb mds ise gayet normal bir şekilde ...kb gibi gözüküyor mds yi cd den image edersem oluyor ama bir anlamı olmuyor çünkü image cd den gördüğünden hala cd ile oynamak zorunda kalıyorum bu dosyayı hedef dosyanın içine kopyalayıncada dosyayı image olarak görüyor fakat kabul etmiyor[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 MDF ve MDS aynı BIN/CUE gibidir. Küçük boyutlu olan dosya, büyük boyutlu olan çalışabilsin diye gereken isimlendirmeyi ve adreslemeyi yapar. O minnacık dosya Daemon ile yüklenmelidir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 işte o minnacık dosya cd den bilgisayara yüklenince yalan oluyo cd nin içinde görev görüyo ama çıkınca görmüyo[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Gerab, 03 Kasım 2005 16:21 tarihinde demiş ki: işte o minnacık dosya cd den bilgisayara yüklenince yalan oluyo cd nin içinde görev görüyo ama çıkınca görmüyo pc de iken dosyayi ne ile acmaya calismissan tekrar o programi sectigin bolume gel(dosyaya sag tikla/birlikte ac ve orada sana sorar bu dosyayi hep bu program ilemi acayim die sen o secenegi kaldir ve nero,daemon,alcohol gibi yazilimlar ile birlikte aci isaretle yalniz gene 'hep bu program ile ac isareti bos kalsin) ...[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar