Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 beyler ben bugün america's armynin v2.5 ini (yaklaşık 900mb) download ettim fakat oyunu yüklemeye çalıştığımda bikaç 2-3dk unzip yapıyor sonra graal online diye bir oyunu yüklüyor...ben nerde yanlış yaptım?? ayrıca graal online nerden çıktı :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 fake......[signature][hline]The one side moon is always dark.
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 oyunun resmi sitesinden indirdim ya kaç gün bekledik walla ayrıca eskiden graal online ın benim bilgisayarda yüklü olması buna bir sebep olabilirmi?[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tmm çözdüm regeditten graal ile ilgili herşeyi sildim şimdi yüklüyor :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bende America's Army'deyim Nickim SadGamer görürsen ben türküm cerman amerikan degilim.
Gorot Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 americas army ne zaman mmo oldu? fps değil miydi bu? cs misali?
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yaw bende onu normal rts zannediyordum :-) hakkaten nasıl bişey şu oyun ?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Efsane topic
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 America's Army'i internetten oynuyorsun Honor adlı ödğllendirme sistemi var.vsvs.
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bunun sitesi ne[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 www.americasarmy.com[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
Leath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 www.americansarmy.com a girmeyin ama.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
moriQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 netten nası oynayacaz ya. girdim bi server a oyundayım ama class ım yok. silah alıp oyuna dalamadım yani. bilen varmıdır ?
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Cuce said: oynıcak baska oyunmu bulamadınız ne oynasak? gerci ben de a.a. yı traning'ten öteye oynamış değilim. kaç yıl geçti habersiz...
Öne çıkan mesajlar