Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 beyler ben bugün america's armynin v2.5 ini (yaklaşık 900mb) download ettim fakat oyunu yüklemeye çalıştığımda bikaç 2-3dk unzip yapıyor sonra graal online diye bir oyunu yüklüyor...ben nerde yanlış yaptım?? ayrıca graal online nerden çıktı :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 fake......[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 oyunun resmi sitesinden indirdim ya kaç gün bekledik walla ayrıca eskiden graal online ın benim bilgisayarda yüklü olması buna bir sebep olabilirmi?[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tmm çözdüm regeditten graal ile ilgili herşeyi sildim şimdi yüklüyor :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bende America's Army'deyim Nickim SadGamer görürsen ben türküm cerman amerikan degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorot Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 americas army ne zaman mmo oldu? fps değil miydi bu? cs misali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yaw bende onu normal rts zannediyordum :-) hakkaten nasıl bişey şu oyun ?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 America's Army'i internetten oynuyorsun Honor adlı ödğllendirme sistemi var.vsvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bunun sitesi ne[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 www.americasarmy.com[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 www.americansarmy.com a girmeyin ama.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 netten nası oynayacaz ya. girdim bi server a oyundayım ama class ım yok. silah alıp oyuna dalamadım yani. bilen varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ilk basta trainingi yap. we want you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 oynıcak baska oyunmu bulamadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Cuce said: oynıcak baska oyunmu bulamadınız ne oynasak? gerci ben de a.a. yı traning'ten öteye oynamış değilim. kaç yıl geçti habersiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 zaten training bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar