agunduz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 lvl 45 flamemage karakterim var ve hala hangi stafı neden seçmeliyim tamolarak denemeden anlıyamıyorum. Benim sormak istediğim staflardaki flame glacier lighning gibi bonusların bize ne kadar attak kazandırdığı mesela 60 flame damage nin yaklaşık kaç attack power a eşit olduğu ve bonuslardan yararlanmak için illa o bonusla ilgili büyümü yapılması gerekiyor. Sanırım anlatabilmişimdir. Cevaplarınızı bekliyorum sağolun iyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 birincil skill in flame ise flame dmg olan staff lardan kullanacaksın ne kadar fazla olursa vurus gücün okadar artar. farkı deneyerk hissedersin. mage lerde genelde elemantal dmg staff atack power ından daha önemlidir..[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaşım mageyi seven bi insan olarak cevaplıyorum öncelikle papersen şu an +8 wood staff lvl 45 fazla bile :D pet sen elemantal falan salamander iyi gider attack çok farkediyor tabiki fire san fire damageli staff kullanmak zorundasınn[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agunduz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaşlar cevaplarınız için sağolun anlaşılan illa kendi skilimizi kullanacaz ama asıl sorun kıyaslamada mesela attack 40 flame 50 mi iyi olur yoksa attack 60 flame 30 mu iyi olur bunu öğrenmek için bütün piyasayı satınmı almam lazım. Şu an elimde Mythril Staff +7 attack 66 flame 56 var acaba bu beni kaçıncı levele kadar daha götürür ve ondan sonra ne kullanmalıyım para fazla mühim değil sanırım elimdeki para yeterli olur 70m. Sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 flame 50 daha önemlii ayrıca elindeki iyi sayılır kalsın [signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin [Bu mesaj fenerbahce tarafından 03 Kasım 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 flame dmg daha önemli tabiki ama hangi stafı kullanırsan kullan +7/56 flame ya da +8/64 olması iyi olacaktır. Elixir staff a 70m yetmez :P salamander staff alabilirsin +7/56 olanından[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agunduz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Cevaplarınız için çok sağolun ama yinede sayısal bi kıyaslamaya ihtiyacım var daha önümde uzun yollar var paramı doğru yere yatırmalıyım diye düşünüyorum. Başka fikri olan yokmu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 pet mage sin sanırım bence git o parayla bi salamander +6/+7 falan al daha sonra lvl in arttıkça daha güzel bişeyler alırsın sayısal kıyaslama yapmam biraz zor ama merak etme aldığın eşyaları aynı zamanda satabilirsin de onun için param boşa gider diye düşünme (ama tabi abartı bi kazık yeme:D)[signature][hline]diez buffer human 57 follow me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Hangi serverdasın bilmiyorum ama areste isen elimde kullanmadığım Wizard +7 var oyunda beni görürsen pm at vereyim.[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 42xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Afrodisiac, 03 Kasım 2005 14:04 tarihinde demiş ki: Hangi serverdasın bilmiyorum ama areste isen elimde kullanmadığım Wizard +7 var oyunda beni görürsen pm at vereyim. wizard +7 :d ne işe yararyyaa 11k lık scrollerden all 7 tane sırayla bas zaten +7 çıkıyo 1 tane :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :30k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 git o parayı captain kunarbl a ver önce üstünde ne war ne yok çıkar stat ları sıfırla paper mage ol soora bi tane wood staff al +8/64 +7/12 hp veya goblin healt bonus:10 hp bonus 50 al bence daha iyi olur attackın artar[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar