theturk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 LoL evet dedigim gibi Account Nasil Alinir bi el ativerin hayirlisi ile... oyunun resmi sitesine baglanip account actiramiyorum cunku site acilmiyor...proxy lazim yazdigim halde yine de acilmiyor...YARDIM ULLEEYNN :D[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L7
zzz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 site çalışmıo sen proxy denion ii akıl ... bekle bekle az sabret ... be patient :p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares
theturk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaw ne bilem ilk kez gircez bi iki sitede okudum KO turk ip lere kapamis falan proxy girin diye lol ondan yane :D[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L7
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 site düzenli olarak gidio gelio falan bi garip... bekle düzelsin al... başka bi yol bilmiorum ben[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
theturk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 lol ne sans ulem bu bugun oyunu deneyelim dedik daha ilk gunden server yok ha server geldi dedik sevindik sabahtan beri denedigim site yaklasik 8 saat sonra HALA gelmedi BU NE BİÇİM ŞANS ULLEEEENNNN yani anladigim simdi site 1 hafta gelmese ACC alamayacak miyiz? :( :( :([signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L7
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 procy kullansanda yınede onay mail ını gondermıyor bende tam 3 adres ve ID denedım onnun ıcın
theturk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hay ben boyle sansima lool[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L7
theturk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya bilgisi olan yok mu mutlaka daha once de yasanmistir boyle durumlar...bi ***** KO web sitesi kapandigi zaman ne kadar kapali kaliyor deli olcam bi ACC alamadik PEEEEEEEH
theturk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya bu server gitti mi kac gunde gelir 2 gundur yok bilen kimse yok mu alooooooooooooooooooooooo
Öne çıkan mesajlar