Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 savaşa girerken allocating terarrin de hata rapotru geliyor son 2 savaşa giremiyorum rica etsem yardımcı olurmusunuz ? img494.imageshack.us/img494/4162/sdsd4gg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 savaşma sevişşşşşş son patchleri indirdinmi?[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 indirmese zaten giremez son patchde knightonline.exe dosyası değiştirilmiş[signature][hline]400 YTL FULL İTEM LEVEL 66 PRİEST BERAMUS (ANKARA ve İSTANBUL İÇİN) Bakmak icin tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Usko, 03 Kasım 2005 13:24 tarihinde demiş ki: indirmese zaten giremez son patchde knightonline.exe dosyası değiştirilmiş yani ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben bu hatayı bleegı cok zorladıgımda alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 arkadsim muhtemelen sen aradaki 1301 1302 yada ne biliyim bazi patchler pc ne yüklü degil..ayni sorun bende de vardi tüm patchleri yükledim sorun gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar