Voys Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 intahar eden adam adam degıldır. şarkıları guzel olabilir ama intahar ettiği anda değeri 0 a düşmüştür. serdar ortaç sanatçı olarak daha değerli gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 voys, serdar aga ile kıyasladın yedin bitirdin adamı 2 dakkada bravo, mezarında ters dönmüştür adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 intahar edenlere kafam girsin. karakteri güçlü kişiliği oturmuş biri intahar etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Kral adamdı sonu kral olmadı ama olsun seviyorum ve pati benimle uçmak ister msn diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 serdar v.s. yavuz ... yapmayın ya taam intihar etmekte hatalıydı ama bu kadarı da ağır oldu yasıyo olsaydı şimdi ederdi [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:22 tarihinde, rayka tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ya bi kop git pls, kimin ruh sağlığının ne boyutlarda olduğunu asla bilemezsin, hele müzisyenlerin hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 keşke kalıp bizi kurtarsaydı ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bana öğretilen her şey bana önerilen her şey bana dayatilan yaşanti işe yaramaz bir çöplük yarattiğiniz sistemler kullandiğimiz yöntemler yaşamak istemem aranizda belki de terslik bende yapamadim bu düzende kaçacak delik arar oldum sürüngenler şehrinde eğitilmiş köpekler doymak bilmez maymunlar yaşamak istemem artik aranizda benden bir ruhsuz yaratmayi nasil başardiniz benden bir hissiz yaratmayi nasil başardiniz benden bir uyumsuz yaratmayi nasil başardiniz benden sizden biri yaratmayi nasil başardiniz yaşamak istemem artik aranizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 iyi demiş, sözünün arkasında durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hersey biter nasil mukemmel bir sarkidir belli deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 blues rock budur yani gerçekten harbi blues rock (: çok değerli adam kşeke ehrkes anlasa değerini... keşke herkes anlasaydı deerini o yaşarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yavuz Hilmi Çetin, 1970 te Samsun da doğdu. Baba mesleği nedeniyle Türkiye nin çeşitli yerlerinde geçen çocukluğundan sonra 14 yaşında Hasan Cihat Örter den blues ve rock gitar dersleri almaya başladı, 1985 yılında akustik gitarla başlayan müzik serüveni ilerleyen yıllarda elektrogitarla devam etti. İstanbul Haydarpaşa Lisesi nde okurken sınıf arkadaşı olan Ercan Saatçi ile yaptıkları I Will Cry isimli şarkıyla HEY dergisinin yarışmasını kazanan Çetin, Marmara Üniversitesi Müzik Bölümü'nü bitirdi. 1991 yılında arkadaşları Batu Mutlugil(Duman ın gitaristinin babası kendisi), Kerim Çaplı ve Sunay Özgür ile beraber "Blue Blues Band" i kurdu. 1996 yılından ölünceye kadarki sürede MFÖ nün gitaristliğini yaptı, turnelere, konserlere katıldı. Bu süre içerisinde her hafta Blue Blues Band ile Kadıköy Shaft Bar da çıkmaya devam etti. Son dönemlerde kendisine ağır depresyon teşhisi konulmuş ve hastanede bir hafta tedavi gördükten sonra taburcu edilmişti. "En iyi ilaç müzik" diyen Çetin, ikinci albümü Satılık için stüdyoya girmeye karar verdi. O sıralarda sürekli yanında bulunan kız arkadaşı Mine Erkaya da onunla beraberdi. Stüdyoda tekrar fenalaşan Çetin işlerini bırakıp direk psikoloğuna gitti, ancan psikoloğu iyi olduğunu söyleyip ilaç vermekle yetindi. Kız arkadaşı da aynı görüşte olduğunu belirtti ve işlerine döndüler. Tarih: 15 Ağustos 2001, Çarşamba Çaldığı Shaft Bar a saat 23:00 da gitmesi gereken Çetin den ses çıkmayınca tonmeister Mine Erkaya ve Blue Blues Band elemanları telaşlandılar. Haksız da değillerdi, çünkü o gün saat 19:00 sularında Yavuz Çetin Boğaziçi Köprüsü nden atlayarak hayatına son vermişti. Dünyanın sayılı müzisyenlerinden Çetin in 1977 model Peugeot marka arabası köprünün Ortaköy ayağına yakın bir noktada bulundu. 34 KBP 09 plakalı otomobilde Çetin'in ruhsatı, ehliyeti, 500 dolar, 190 milyon para, çeşitli ilaçlar ve 7 adet anahtar vardı. Annesinin Karacaahmet teki mezarına defnedilmek istediğini söyleyen Çetin in cenazesine babası katılmadığı için(annesinin mezarını tek bilen babasıydı), naaşı Yenimahalle mezarlığına defnedildi. Bildiğim kadarıyla kısa bir biyografisini yazmak istedim, kendisi benim hayatımı değiştiren insanların başında gelir. Bacak kadar bir veletken kendisiyle bir iki defa konuşma imkanı bulduğum için kendimi çok şanslı sayarım hep. Özellikle 2. albüm Satılık ta yoğun bir aşk acısı teması vardır, ki bu ayrıldığı karısına hala aşık olduğu içindir. Bu kadar seveni olmasına rağmen ölüm yıldönümünde mezarının başında kimsenin olmaması çok ironiktir bence. Bu kadar "hastayız kendisine" şeklinde beyanatta bulunan insan bir yana, en yakın arkadaşları ve ailesinin hatırlamaması çok acı bir şey. Mezartaşında "Bir gün gelir, herkes kendi yoluna gider, herşey nasıl başladıysa öyle biter" yazar. Huzur içinde uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 güzel bir rolün ülkemizdeki bayiliğini kapmış kıymetli bir adam pek çok kişiyi derinden etkilemişliğini pek çok kişiden görebilirsiniz.Yetenekli şanslı kadersiz severiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ben şarkıların müziğini dinlerim ve Yavuz Çetin'in müziği gerçekten çok iyi ama sözleri kulağa batıcak kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 8 yıl olmuş bile... Allah rahmet eylesin kendisine tekrardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bleeding said: Ben şarkıların müziğini dinlerim ve Yavuz Çetin'in müziği gerçekten çok iyi ama sözleri kulağa batıcak kadar kötü. iki sene önce gerizekalıymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 üzme kendini abi oluyo öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 3 yıl önce fln da the doors'a onlar ne abi uyuşturucu alkolu basıp şarkı yapiyorlar diyordum. dinleyince anladım adamların ilah olduğunu. oluyor yani hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 9 yıl oldu be abi. bu adam şimdi hayatta olsaydı tr müziği çok çok farklı olurdu kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 15 agoustostu degil mi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 valla geçen foça rock tatili'nde dedim ah ulan bir yavuz çetin olacaktı şimdi pff ne kötü harbi :/ düşünsenize müziğe damgasını vurmuş kimselerin ilk 2 albümleri sonradan yaptığı işlerin yanında -bu 2 albüm ne kadar büyük olsalar da- biraz primitif gözükürler. Yani demek istediğim çok efsane işler yapardı o adam daha ama işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bu kadar erken gitmemeliydi ARE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://fankitonki.com/ said: rock Fm - Akşam Treni programında Dinçer Tuğmaner "Yavuz Çetin Özel" yayını düzenleniyor. Konuk: Yavuzcan Çetin Rock FM 94.5 | Rockfm.com.tr | Aksamtreni.net 02 Haziran Perşembe · 20:00 - 22:00 Tekrarı 05 Haziran Pazar· 20:00 - 22:00 "Merhum Yavuz Çetin'in oğlu Yavuzcan, harika sohbeti ve bu program için özel olarak yanında getirdiği babasına ait daha önce calınmamış kayıtlarıyla 116. seferin konuğu. Anlatacağı kısa hikayeler ise cabası:) Bu arşiv niteliğinde ki programı sakın kaçırmayın" » kayıt linkleri: http://fankitonki.com/download/mp3/aksamtreni-yavuzcan-yavuzcetinozel-b%C3%B6l%C3%BCm1.mp3 http://fankitonki.com/download/mp3/aksamtreni-yavuzcan-yavuzcetinozel-b%C3%B6l%C3%BCm2.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 güzel program oldu dün akşam, tavsiye ediyorum kaydını indirmenizi. bilinmedik kayıtlar çıktı ortaya. eleman hafif ergen de olsa muhabbet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ölümünün 10. yılı bugün. http://www.youtube.com/watch?v=3gH5_tWudvY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar