Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 rank aldim ama 2 tane alamadim. nooblar sizi :D *nihahahaha* ayrica venttende banli degilim nihoaha. global mute bozmayida buldum nihoadhasidha. katledicem raidleri bensiz onyxia ya giderseniz zaten affetmem guildi kuserim size tier2 kafalik sirasi bende :([signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende de buna benzer bir sorun var 3gün üst üste acc. aktive edip frozen yaptı blizz sonra oynayabileceğim son tarih olarak 30 eylül gözüktü (hesabımdan da para çekmemişler) birkaç gün bedava oynayıp olaydan kıllandıktan sonra mail attım ben bedava oynuyorum böyle böyle düzeltin bu olayı diye, adamlar sana yolladıkları aynı maili yolladı ama düzelttiler hatalarını şimdi ise senin gibi para olan kartla ödemeyi seçtiğim halde sana yazanların aynısı yazıyo[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yahu arayin adamlari... telefon ederseniz boslayamazlar, cevap vermek zorunda kalirlar...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yazdiklari telefon numaralari yanlis. dit dit dit dit sesi geliyor.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ucuncu gun hala ayni problemi veriyor cildiricam :([signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ehueh iyiki birakmisim oyunu yahu ici ayri disi ayri bi sorun kahrolsun...[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 :/ oyle sinir oldum bende hem ders calismam lazim bu aklimdan cikmadan calisamiyorum bugunde onyxia var tier 2 kafalik mutlaka yapmam lazim :([signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 valla ben oyunu biraktim kendime hedef de koydum dungeons and dragons online cikana kadar online oynamicam die :) {ragnorak ve knight online haric nerdeyse herseyi oynadim biara} bu dönemki sinavlarim iyi gecicek demekki bi de su economyi gecersem pazartesi tamamdir :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu hafta full midterm. kafami veremiyorum olaya ama sinirim bozuldu cunku ayni hatayi 27438728347. defadir gormekten.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 abi senin arayip telefonla halletmekten baska sansin kalmamis gibi gözüküyo aslinda..wow-eu forumlarina da derdini anlatmayi dene maille algilayamiyosa herifler..olmadi birakican kendi haline baska sansin yok nasilsa ders calismaktan baska :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 valla ders calisicaz orasi ayri mevzu zorlada. bu adamlari aradim. yani normalde turkiyede ole bi telefon numarasi olmayinca cikan sesten geliyor. cok cilgin seyler yapicam en sonunda :P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 saglamina söv bi posta emaille bitsin bu rüya :D bak bana ddo screenshotlariyla mutlu oluom (buarada burning hands ss i fena bisi :D )[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 3 mail attim dorduncuye gormek istemicekler turden bisi planliyorum zaten :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 peki ozaman allah kolaylik versin ben economy calisim hazir böle dertkerim yokken kapak olmasin midterm :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar