Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Payment Rejected.

Darklight1903

Öne çıkan mesajlar

rank aldim ama 2 tane alamadim. nooblar sizi :D *nihahahaha* ayrica venttende banli degilim nihoaha. global mute bozmayida buldum nihoadhasidha. katledicem raidleri bensiz onyxia ya giderseniz zaten affetmem guildi kuserim size tier2 kafalik sirasi bende :([signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

bende de buna benzer bir sorun var
3gün üst üste acc. aktive edip frozen yaptı blizz
sonra oynayabileceğim son tarih olarak 30 eylül gözüktü (hesabımdan da para çekmemişler)
birkaç gün bedava oynayıp olaydan kıllandıktan sonra mail attım ben bedava oynuyorum böyle böyle düzeltin bu olayı diye, adamlar sana yolladıkları aynı maili yolladı ama düzelttiler hatalarını
şimdi ise senin gibi para olan kartla ödemeyi seçtiğim halde sana yazanların aynısı yazıyo[signature][hline]...rrue...
gizli lamer
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben oyunu biraktim kendime hedef de koydum dungeons and dragons online cikana kadar online oynamicam die :) {ragnorak ve knight online haric nerdeyse herseyi oynadim biara} bu dönemki sinavlarim iyi gecicek demekki bi de su economyi gecersem pazartesi tamamdir :D[signature][hline] ..ainu was here..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...