Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaslar dun ve bugun iki farkli kredi kartindan acccountun parasini odememe ragmen bana bu mesaji veriyor ve 3 tries diyip bide bloke ediyor accountu cildirmak uzereyim.blizzarda dun mail attim bugun ogleden sonralarda gelen mesaj su; Hello, Thanks for your email. We contacted the bank with the details you gave us regarding the credit card, but they refused the payment. This could be for several reasons: - Lack of funds on the card. - Card can not be used on the internet - Card is protected by Verified by Visa (Unsupported by us) - Card can not be used for recurring payments, subscriptions - The bank thought the payment was suspicious because it was different from your normal activities with the card - Wrong details such as name, expiration date or verification code. The name has to be added exactly as it says on the card, letter for letter. The verification code is the last 3 or 4 numbers on back of the card, you can click on "What is this?" link on the payment screen for visual explanation. Usually it is the last 3 numbers on the back of the card next to the signature. Please make sure you have put everything in as it is written on the card. If you are uncertain, please contact your bank and ask why the payment to us was refused. After entering the wrong details a few times that payment method will be blocked for security measures for one day. You can try to add the payment again, with the correct details, the following day. If you have any further questions or problems don't hesitate to contact us again. Blizzard Europe Entertainment Matteo Billing Support http://www.wow-europe.com Phone Numbers: http://www.wow-europe.com/en/support/phonebilling.html Please retain all history if you reply to this mail. yani; kartta para yok, kart internette kullanilmaz falan bole sacma sapan olabilitesi dusuk ama blizzardin o yuzden hata verdigini sandigi sorunlari yazmis bunlar kartta olabilir diye. hic biri yok. bugun yine mail gonderdimde allah bilir ne zaman cevap gelir. basina ayni sey gelip kisa surede cozen var mi. Verdigi hata : Cardnumberin sag tarafinda payment rejected Verification code`un sag tarafinda invalid verification code yaziyo. yardim :/[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 3 tries yani 24 saat sonra tekrar dene 3 kez kredi kartı deneyip yanlıs veya hata yapmıssın veya icinde para yoktu vs. Sonucta kredi kartını invalid etmis 24 saat sonra tekrar dene hallolur. Sakın kasma bi daha yaparsan 72 saat beklemek zorunda kalırsın arkadasım[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 CCV kodunda hata var diyor. Kartini ters cevir arka kisminda eger Master/Visa ise 3 AE ise 4 rakamli bir kod bulacaksin ufak rakamlarla yazilmish. O kod CCV kodudur. Onu Verification code vs yazan yere yazman gerekliyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @ olivies karti 3 aydir odeme icin kullaniyorum daha once bu hatayi vermedi biliyorum 3 kere denersem 24 saat kitli kalacagini. denemek zorunda kaldim cunku payment rejected diyordu 1 gun bekledim. bugun baska bir kredi karti ile denedim ayni seyi soyledi bana. @ delidumrul sanal kart bu verif codu bankadan aliyorsun onuda dogru yazdim 3 rakamli sey zaten. bankayi aradim hatta bu mu diye.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ahah nanette senmisin seni gidi enchanter :) O zaman bugun ile ilgili biliyorsun nette sorun var ya onunla ilgili veya payment periyodunda son oyun tarihi kac onu söyle bakayım bende burdan[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 son 30u. o gece ciktim iste birinde yani dun girmeye calistim olmadi sabah. rank8 olcaktim :/ dedim yarin olur heralde. e bugun oldu hala yok cildircam :(. neye bakcan benide bilgilendir :D bide sen kimsin ehue[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben Nonserviam/mage talentle ilgili bi kac soru sormustum hehe.. Simdi son 30 ise yazdıgın kredi kartı no'da ya para yoktur veya verifection no varya güvenlik kodu onunla ilgili bir yanlıs yapmıssındır. Zaten dogru doldursan Complete diye bir sayfa acılıyor ve aldıgın son günü falan yazıyor.[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Verifection no kredi kartının arkadasında italik harflerle yazılı oluyor son 3 numara sonran 3 numara yani bende onda hata yapmıstım bi sefer[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yahu para var bankayi aratip koydurdum. hadi onda olmadi ikinci karttada mi yok :D verification codda dogru bankayi arayip onaylattim yazim hatasida yok cunku PAYMENT REJECTED diye bir hata veriyo kart numarasi yanlis falan demiyor yani. bende biliyorum ne dedigini dogrulaninca bilgiler ilk defa odemiyorum :P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yani verification code nasil hatali olur anlamiyorum. bankayi aradim 2 kere hatta onaylasinlar diye. sanal kart oldugu icin elimde somut bir kart yok arkasini cevirip bakamiyorum :/[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 simdi sen 30 undan sonra yatırmaya calıstın ve payment rejected yazdı öylemi,o zaman cancel account yap abi yeni periyot yap ne diyeyim:)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ok oldu :D imdaaaat hayiiiiiir[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oldumu neymiş sorun:)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hayir olmadi sana oldu dedim. kapa dedinya accountu :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 :D[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bence sorun su: Blizzard artık o kadar para kazandıkı odemek istiyorsun red ediyor adamlar o kadar parayı degersiz buluyorlar dusunun bide serverlar cokuyor ustune al sana blizzin mantigi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tamam para almadan acsin accountu o zmn :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 o da olmuyor ki adamlar sana accyi verse nolucak servera giremedikten sonra res diye aliyorlar saat 12 ye kadar sonra tekrar giremiyorsun neymis onaylama sorunu varmıs YOK YA aklını basına devsir blizz efendi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya ben girerim o kolay[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 senin ayricaligin mi var yoksa baska bir yolla mi giriyorsun seni cakal[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben blocklattim seni ab de ne kadar az rakibim olursa o kadar iyi rank alacam raaaank ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 *!wendigoya tapınır* saol wen abi bizi bu nubtan kurtardın artık guild chat daha guzel bide ventriloda huzur bulsak :-P şaka bi yana millet enchant bekliyo nanette gel artık p.s: ben bu sorun yuzunden 18 gun oyuna girememiştim[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 02 Kasım 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StignaLammoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bendede aynı sorunu veriyorum bilginin yanlıslığıo ile alakası yok neden bılmıyorum cok saçma acaba yabancı forumlardada aynı sorunu yasayanlar böyle bi konu açmışmılar dır onu araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Off 2 gündür Vent bir rahat anlatamam şu blizze bin defa tşkler :D + nuub rank alamadı.İnş düşmüşündür ucuz mage seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar