SethValor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arkadaslar elimde bulunan 2 adet Star Wars Unleashed serisi figürü satmak istiyorum. Her ikiside LOOSE(kutusuz) dur. mükemmel kondusyondadır. Biri mustafar da lavlar arasında Obi wan. Anakinle dovustugu sahneden alınmıs. Digeri general grevious. duvara tutunuyor, elinde bi carbine, 2 de isin kilici var. her biri 30 milyon TL[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 resim koysan çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 obi wan http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=337084 Grevious http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=337087[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 işini bozmak gibi olacak ama profilodan 17 ytl ye obi wan alınabiliyor üstelik kutulu. Unleashed serisidir bu... //edit: unleashed olduğunu yazmışsın zaten...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." [Bu mesaj Dragonfire tarafından 01 Kasım 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Dragonfire, 01 Kasım 2005 00:27 tarihinde demiş ki: işini bozmak gibi olacak ama profilodan 17 ytl ye obi wan alınabiliyor üstelik kutulu. Unleashed serisidir bu... //edit: unleashed olduğunu yazmışsın zaten... bilmiyordum fiyatı, bunları bir arkadastan satın almıstım ben. profiloda hangi magzada o fiyat? eger halen o fiyattan satılıyorsa tabiki bende satıs fiyatını ona gore ayarlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 elit diye bir dükkan. ayrıca anakin-darth vader ışınkılıcınıda 40 milyona satıyorlardı ki sonuncusunu ben almış bulunmaktayım(bunu carusel deki armağan satıyordu) bu tarz starwars zımbırtıları için hasbro'yu yada starwars.gen.tr yi takip etmek gerekiyor. bende bulabilirsem darth vader kaskını alacağım ki gereklişeylerede 85 ytl ye satıyorlardı alamdığıma çok pişmanım...:)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." [Bu mesaj Dragonfire tarafından 01 Kasım 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dragonfire tarafından 01 Kasım 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Dragonfire, 01 Kasım 2005 00:44 tarihinde demiş ki: elit diye bir dükkan. ayrıca anakin-darth vader ışınkılıcınıda 40 milyona satıyorlardı ki sonuncusunu ben almış bulunmaktayım(bunu carusel deki armağan satıyordu) bu tarz starwars zımbırtıları için hasbro'yu yada starwars.gen.tr yi takip etmek gerekiyor. bende bulabilirsem darth vader kaskını alacağım ki gereklişeylerede 85 ytl ye satıyorlardı alamdığıma çok pişmanım...:) evet biliyorum o dükkanı, gormustum Light saber i. Yarın o tarafta işim var, bi piyasa arastırması yaparım, bende baskasından bu fiyata almıstım. Kimsenin magdur olmasını istemem.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hasbronun sitesinde urun 15 dolar. arada nakliye ve vergi de var, bu adamlar zararına mı satıyor bu figurleri?[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 üşenmedim gittim fişi buldum baktım:) 22,50 ye almışım obi wan ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Darko, 01 Kasım 2005 01:37 tarihinde demiş ki: üşenmedim gittim fişi buldum baktım:) 22,50 ye almışım obi wan ı yukarıda da belirttigim uzere hic kimseninmagdur olmasını istemem, bende arkadasımdan aldım ve aldıgım fiyata satıyordum,madem dükkanlarda 22 milyon, acılmıs olması dolayısı ile 5 milyon ucuza, tanesini 17 milyona veririm. Bu isin ticaretini yapan bi insan degilim, zaten yapıyor olsam tanesini 30 milyona almazdım.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF [Bu mesaj SethValor tarafından 01 Kasım 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 figurler 15 oldu arkadaslar. son fiyattır.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 satılmıştır.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar