tBF Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 http://istanbulluyum.tripod.com/ Girişte çalan parçayı sonuna kadar dinleyin diyorum.. Hele bide winamp ınızda manowar çalıyosa daha ilginç bi sentez oluyor :D:D:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi dead kennedys le dene o da süper oluyo[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bu neaaaaaaaa![signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar