Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve macera devam etti.... tarih:03 Ağustos 2003

Kumadam

Öne çıkan mesajlar

Biraz uğraştırdı ama değdi sanırım, Goodness'a yardımları için bolca teşekkürler....
Şimdi görelim neler yaşadık,
İşte hikayemiz....

Bölüm 1
Gece aslında herkesin yavaş yavaş toplanması ile başladı, ilk gelen kişi Tonguç'tu hatta o kadar erken gelmişti ki, benden bile önceydi.
Sonra yavaş yavaş diğerleri de bize katıldı kimler vardı; Sir-Alphan(önceleri sadece çalgıcı ile), Tonguç, Deli, Aron Caldwell, Jean-Paul ve benimle başlamıştık maceraya....

İlk önce gelenlerin genel isteği doğrultusunda "balron"; kesmeye gidelim dedik, ben tam "Blood"; zindanına gidelimi söylemeye çalışırken daha bir çift laf edemeden, hatta party'i açamadan nereden çıktı anlamadım bir anda herkes kendisini "Ilsenhar-Chaos"a yolladı, neyse "Türküz ya" ve madem buraya geldik biz asla yanlış gitmeyiz buradakileri de sıra ile keseriz dedi arkadaşlar,

Neyse durum bir kaç saniye içinde izah edilince oradan ayrıldık, blood zindanına gitmek için "Ilsenhar-Spirituality" kapısından geçip bekledik, ama bu sırada Jean-Paul'un bizlerle olmadığını gördük, ki kendisi gibi değerli bir kızıl büyücüler klanı üyesini geri dönüp almaya gittim,
Ben ve Jean geri geldiğimizde birde baktık ki, Light-Erkek, layt'ın WW'si ve bir türk arkadaşı "Raven Sardok" turistik amaçlı geziye çıkmışlar ve ilsenhar nedir ne değildir turundalar, dedik sizde gelin, bu tur sıkıcı değil mi?

İkna ettik ......
Blood zinadını girişinde bir kaç iskelet savaşçı ve imp'i yedikten sonra içeri girdik.....

Zindanın içine girer girmez hemen Kumadam rehberlik servisi devreye girdi, sağda blood elementhal efenim, solda ki saygıdeğer lord of the abyys, şu bize yaklaşan değersiz imp şeklinde anlatırkene, bir anda türk damırımız kabardı, rehberin o kadar iyi tarifine rağmen! yoldan çıktık, rehberin buradan sağa dönüyoruz demesi ile tüm grup sola döndü , sonra anlaşıldık ki, rehber oyundaki karakterin sağını kastederkene, grup ekran üzerinde ki sağı algılamış, kısa bir toparlama süreci sonrasında yeniden doğru güzergaha geri döndük, ama burada belirtmeden geçemeyeceğim bizler harbiden türküz, ölümüne kesnitisiz akıyoruz maceralara ....

Nerede kalmıştık, .....
Doğru yola sapınca karşımıza bizim gibi turistler çıktı...o kadar kalabalığı görünce afallayan gavurlardan biri"bu ne kalabalık" dedi kaba bir şekilde ve durup bizde "ne diyorsun lan" diyerek kibarca cevapladık kendisini...

Kaba gavurları geride bıraktıktan sonra ilk kanlı elemanı (Türkçe oyuncunun el kitabı çevirisine uygun olsun dedim de blood elementhal yane) yedik, bu çok kanlı geçen çarpışmada özellikle Deli ve Tonguç'un "deli tonguç harekatı" ile cengaverce çarpışması durmadan tepelerinde paladin lafları edip edip, kılıç vuruşları ile ve yadsınmayacak layt erkeğin WW arkadaşının yardımı ile ilk kanı toprağa akıttık. Tabi ki yukarıda ki iskelet savaşçıları saymıyorum yada chaos kapsını sonuçta gerçek ilk kan kanlı elemandan çıkan ilk kandır...
Neyse kanlı elemanlar ile fazla uğraşmadan bir slayer arkadaşların yanına doğru seyreledik kendimizi,
Slayer arkadaşların yanında bağrış çağrış onları keserkene birden aklımıza bir fikir geldi kim loot alıyor diye...

Birbirimize sorduk ama kimse almadığını söyledi, yani sen tut yeri slayer kanı ile boya, halı yap kanlardan (yandaki çeşmeden yardım falanda almadık) git lootunu toplama,

Grubumuza kolay gelen slayer avından sonra, dedik ki bu bizi kesmez, kesemez, ileride aşağıda sccubalar var gidelim dedik ve Sccubaların yerine geldik...

Ekibin iki cengaveri Deli ve Tonguç direkt daldılar tabi, çalgıcı bardımız Aron caldwell de harp'ının tellerine iki tını koyarak onları peace ve discordance etmeye çalıştı, biz büyücülerde arkadan energy vortexleri salladık üzerine üzerine, ama deli&tonguç ikilisi gibi göğüs göğüse çarpışan layt erkeğin WW'sininde katkısını gözardı etmedik bu sürede,

Bir süre sonra hafif bir sccuba mezarlığı haline gelen yerde cesetler yatarken (tabiki bizimkiler değil), loot’u yeniden toplamadığımzı farkettik,

Ders 1: Bir dahaki sefere birileri loot'u toplayacak ve gelen para değerlendirilecek
Konuya geri dönecek olursak;
Scubbaların hızlı spawn olması, layt erkeğin WW'sinin bizim için kendi feda ederek ölmesi, türkücümüz Aron Caldwell'in bu yaratıkları peace ve discordance edemediğini farketmemiz sonucu yeniden slayer arkadaşların yanına geri döndük...
Ama dönme yolunda sevgili tonguç'un sccubaları analizini dinledik, kendisine bu değerli

Sosyal ağlarda paylaş

Bayadır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum ultimada
Teşekkürler katılımcılara :)
Kalamarlar ortaya çıkana kadar baya güzeldi 1-2 kere falan ya ölmüştüm ya ölmemiştim
Ama kalamarlar ortaya çıkınca reskill manyağı oldum
Belli ki intikam alıyorlardı heh
bu arada psychopath nickli arkadaş benim(sayko işte heh)
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında dün Kumadam, metni bana gönderirken söylemedim. Ama şimdi bu porta ekliyim.

Golden Skull çantaya düşmüyor; lootlanıyor. Ben lootu gördüm animden ve aman çıktı Golden Skull dedim. Nedense apar topar gittik biz de Moonglow'a. Orada ablak ablak birbirimize söyledik işte ve olmadığını farkettik.

Bu arada aptal bir gorget artifact çıkmıştı. Ona da ayrıca dumur oldum. Kalamar'lardan da Artifact çıkıyor yani...

Sevgiler,[hline]Avaturk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...