Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bir yardım sever bana turkce olarak necro buyu cesıtlerının ne ıse yaradıgını yazarmı ?[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 şimdi genelde summon vede transform büyülerinden oluşuyo Horrific Beast biliyosun kocaman mavi bi yaratık oluyosun Hitpoint dolumun hızlanıyo Lich Form da lich oluyosun Mana dolumun hızlanıyo büyülerin güçleniyo ama yavaş yavaş hit pointten düşüyo dikkatli olmak lazım Wraith i tam olarak bilmiyorum ama Recall ların fizzle olmuyo hiçbir şekilde....sanırım buydu özelliği Vampiric Embrace de Vampir oluyosun Stam ve Mana dolumun hızlanıyo büyülerin güçleniyo ve silahın life leech özelliği kazanıyo yanlış hatırlamıyosam...ayrıca vampir halindeyken GArlic gerektiren bi büyü atarsan hp düşüyo... bunlar transform büyüleri bide summonlar var Summon Familiar bi yardımcı çağırıyosun yanına 5 çeşidi var ilki horde minnion bun elleri olan bir packhorse olarak düşün death adder var bilmiyorum ne işe yaradığını Dark wolf var yine bilmiyorum Shadow Wisp duruyo duruyo sana mana veriyo bide Vampire bat var bunu saldırtıyosun vurduğu damage aynen sana hp olarak ekleniyo sonra summon olarak başka Vengeful Spirit var onuda atıyosun adama bi tane Revenant çıkıyo ya karşıdakini öldürene kadar yada kendi ölene kadar kalıyo summon büyüleri bunları birde diğerleri var Poison Strike malum işte Poison damage lı bir büyü Wither (Favorite) Etrafındaki herkeze cold damage koyar baya iyi büyü dostlar haricinde herkes tabi :) Pain Spike bu baya hızlı büyü attığın anda 30 40 arası bi damage koyar ama belli bi süre sonra geri gelir bu hp...o arada öldürmen lazım Curse weapon Life Leech özelliği ekliyo silahına belli bi süre Blood Oath (süper buda) bunu attığın zaman senin le attığın klişi arasında bi bağ oluiuyo bunu görebiliyosun :D onun vurduğu damage un yarısı ona dönüyo baya sağlam büyü Mind Rot..bilmiyorum ama düşmanın manasını yakıyo galiba Strangle adamı boğarak poison damage veriyosun buda güzel büyü ilk başta az sonlara doğru daha fazla koymaya başlıyo aynı zamanda stam da yiyo Corpse Skin cold poison ve damage koruması verirken fire ı düşürür Animate Dead herhangi ölü bişeye atınca bir undead olarak yaratık çıkarır yaratık ne kdr güçlüyse undead de o kadar aşmış olur (ps: bunu atınızı öldürüp atın skeletal steed e binin karizma yapın) bu kdr....bilmediklerimi tamamlayan çıkar herhalde[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 tesekkurler sagol[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar