Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Schalke 04 - Fenerbahçe [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

:D [signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ

[Bu mesaj thug_life tarafından 02 Kasım 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 01 Kasım 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
said:
fortinbras, 01 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
hakem bence gayet düzgün yönetti maçı hiç hakeme laf söylemeyin... iyi direndiniz ama nereye kadar artık bence fenerin şansı kalmadı bu grupta dua etsinler de uefaya katılabilsinler o bile zor bence artık...

2 saat önce böle demiyodun :D

ne bileyim ben adamlar belki puan alırlar demiştim ama alamadılar ben zaten sabah shalke diye düşünüyordum ama sonra baktım shalke son 2 maçtır yalanlarda fener puan alır dedim ama alamadı adamlar, o değil de esas chelsea ve milan hayal kırıklığı yarattı ya, bir de petrzalka...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

hakem , federasyon, aziz yildirim vs hakkindaki yapilan ayni yorumlara tepkim ayni oldu ve ceza almalarini istedim en azindan msglar silinebilirdi.

bunu silmemen bir kere hata, ve ayrica baskasi yapinca ona goz yumuyorum bende yaparim diyemezsin.
salak hakem dersin, kor hakem dersin.
ama serefsiz diyemezsin. bu kadar basit degil insanlarin sereflerini ayaklarinin altina almak[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

patos hakem tanıdık herhalde[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

Sosyal ağlarda paylaş

tabi alışmışlar erol ersoy penaltı çalar.kart vermez faul vermez
alışmışlar cem papila son dk da penaltı verir dokununca faul verir

karşı takım karabükspor degil.oynadıgınız yerde super lig degil

sarı kartı olan adam bilege girio kırmızı nesi haksız.
gole giden adamı indirio direk kırmızı nesi haksız

onun harici böle aman aman penaltımız verilemdi dencek bi poziyson veya ohaa adamı biçti kesin kırmızı dencek bi pozisyonda yok[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

diablo , kirmizilar hakkinda yorum yapmadim zaten , ofsayt pozisyonu ve bazi faul pozisyonlari benim bahsettigim.

@Patos , "diyemezsin" degil malesef. Acik acik yaziyorum , yanlisim oldugunu dusunuyorsan gercekten sikayet et.

Cunku biktim artik sirf tartisma yaratmak icin tartisma cikaran insanlardan.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

FB'nin yedeklerinde skora etki edebilecek bir yetenek olduğunu sanmıorum Mehmet'i saymiicam ünkü bana göre şu performansıyla ilk 11 oyuncusu..Onun dışında Semih,Olcan falan..bu adamların fazlalık olduğu kanaatindeyim.Ne bileyim en azından bi Serhat gönderilmeseydi..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu hakem bizim türkiye maçınıda yönetcek miş o zman bol bol hep beraber ederiz küfür[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

Sosyal ağlarda paylaş

Önce şunu söyliyim Fenerbahçeliyim kombine alıp gidebildiğim her maçına gidebildiğim kadarıyla
ve düşüncem hakemde sorun yoktu güzel yönetti, maçı çok etkilicek aleyhimizde bi kararı yoktu, kartları hakkettik, kötü oynadık, (bence) hatalı bi kadroyla çıktık ve sonuç keşke olmasaydı ama alıp 3ün1ini döndük :(

[Bu mesaj mrtolga tarafından 02 Kasım 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Maçın başında takım çok stresliydi. Golü önce bulsaydık Shalke'yi dağıtacağımıza inanıyordum. Orta sahamız çok kötüydü. Fakat yediğimiz gol bizi biraz daha strese soktu. Ardından gelen kırmızı kart baya bir bozdu takımı. 45.dkdaki pozisyonu değerlendirip 1-1 bitseydi ilk yarı çok iyi olacaktı ama Tuncay işte...
İkinci yarı Aurelio'da kırmızı kartı gördükten sonra durumumuz iyice zorlaştı. Bence taktikte bir hata vardı. Takım defans ve Anelka olarak duruyordu sahada. Zaten hava toplarında iyi olmayan Anelka, iki rakip oyuncu tarafından tutulunca bizim hava topları yalan oldu. Onun yerine Anelka orta çizgi civarında dursaydı daha iyi olabilirdi. Harcadığımız gol pozisyonları da var tabi...
Appiah Fenerbahçe'deki en iyi oyuncuydu bu gece. Selçuk uzaktan şutlar atmasın! Hatta şut atmasın. Tuncay bencil ve sorumsuz görünüyor. Kolyeyle maça çıkması ne öyle! Ayrıca gol pozisyonlarını kolay harcadı. Bir de ceza sahası içinde rakibe yatarak müdahele etmesi çok tehlikeli. Zaten oradan sıyrıldı rakip oyuncu ve ardından ikinci golü yedik.
Sonuçta kötü oldu ama gruptaki tüm takımlar için gruptan çıkma şansı var. Bizim çıkmamız için kalan iki maçı da kazanmamız gerekiyor. Doğrusu artık sabrım kalmadı. Artık nasıl olur bilmiyorum ama bir mucize ile dahi olacaksa bu gruptan çıkmalıyız. Milan maçı zor mor değil. Oynayan maçı kazanır. Tabi artık şu son dakika olayını düzeltmemiz lazım. Bizim değil rakiplerin yemesi lazım o golleri. Maçlar sonunda grup sıralamasının şu şekilde olmasını isterim:
1-PSV
2-Fenerbahçe
3-Milan
4-Shalke
Evet biraz garip gibi görünüyor hatta dersinizki sadece hayallerde olur bu ama olsun. Böyle istiyorum ben :-) .[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
Ağır ağır, yavaş yavaş...
Saplık nedir, ne değildir?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 01 Kasım 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
Yalnız Schalke'yi tutan arkadaşlar rica ediyorum maçtan sonra yenseniz de, yenilseniz de burada olun. Milan maçı sonrası gibi desteklediğiniz takım yenince burada oluyorsunuz PSV maçı gibi desteklediğiniz takım yenilince sırra kadem basıyorsunuz. E haliyle kaybolmayan ezeli rakip taraftarları istiyoruz biz de.

i am here smoke :)[signature][hline]''Erdemin büyügü seninle ilişkilerini kesene iyilik etmen,esirgeyene vermen,sana kötülük edeni bagışlayıp,dost elini uzatmandır.'' Hz. Muhammed

Valhar-Member of Decerto-Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Fener'ın bulabıldıgı pozısyonlar genelde duran toplar we uzaktan sutlardı.Ama maçta Alex olmayınca ne uzaktan top dogru duzgun kullanıldı ne adam gıbı şut çekıldı ne de orta saha da pas yapan 2 adam gecıp oyunu acan bırı oldu..
Fener ıcın artık Milan macına bakıcak her sey mutlak puan lazım Kadıkoy'dekı maçta...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...