pogodi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 13:27 tarihinde demiş ki: Dewamsizlik hakki yapılsın diye degil acil durumlar için çıkarılmıs bir yasadır!!! sen adnan hoca olmalısın...[signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Şu An keşke okulum olsa da canım sıkılsa diyebiliyorum size. okulun kıymetini okul bittiğinde anlıyor insan ![signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Dersi dinle?[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Dersi dinle,önemsiz derslerde(Sağlık cart curt)at istediğin taklayı.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 tipki sey gibi.. gozunu kaybedersin degerini ondan sonra anlarsin ya, resmen oyle bisi okul yane olsada ayni geikleri su anda gorusemedigim, koptugum insanlarla yeniden paylassam.. super.. diii ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 en arka sıraya geç önünde oturan arkadaşını hocayı kapatacak şekilde oturttur ve vur kafanı yat bugün benim derste yaptıım gibi ders sıkıcıysa (ki öleymiş)konuşulanlar masal ninni gibi geliyo[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gec en arka siraya arkadaslarina kapattir onunu sora tak kulakligini ver kendini muzik e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: SoulCube, 18 Ekim 2005 18:15 tarihinde demiş ki: Şu An keşke okulum olsa da canım sıkılsa diyebiliyorum size. okulun kıymetini okul bittiğinde anlıyor insan ! o birazda hangi okulda okuduğuna bağlı şahsen ben okulumu düşünüce mideme kramp giriyo,içim daralıyo vs vs.[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 İntihar ettim. Kaldıramadım artık.[signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 psp götür baba wakit su gibi akıyor ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: SoulCube, 18 Ekim 2005 18:15 tarihinde demiş ki: Şu An keşke okulum olsa da canım sıkılsa diyebiliyorum size. okulun kıymetini okul bittiğinde anlıyor insan ! ben arkadaşlara anlatmaya çalıştım fakat ....[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Hıyar derler düşünürüm.... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 O değilde ben hesapladım her hafta birgün gelmesen okula baya dayanıyorsun ha...[signature][hline]We're Opeth from Sweden. [Bu mesaj _Mikael_ tarafından 19 Ekim 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kızları sinir etmek güzel oluyo harbi :D aramız açılıyo ama sıkıntıdan ölmekten ii dir :D[signature][hline]ŞUANDA MAÇ İZLİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kadıköy anadolu klasiği vardır.. sıkılırsak öndeyim arkadayım demeden uyuruz :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yaf benim okulda janım sıkılldıı zaman ve bilgisayar derslerinde giriodum patiye hoca yasaklamış ya dangalak herif:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Alexian, 17 Ekim 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Asıl siz bana bir çözüm söyleyin ötesi mi var ; 1.Okuldan kaçma: Geçen sene yakalandım. İlk ayda (4 hafta) 17 gün devamsızlık yaptım :) Evde III. Dünya savaşı çıktı... Yani bu sene valide ve peder okula casuslar diktiler geç kalsam evi arıyorlar... 2.Derste uyumak: Hocaların hepsi gıcık bi kere denedim hoca uyandırmak için bayağı bir tokatladı. (Abartı yoktur) 3.Kitaba resim çizmek: Öss öğrencisiyim lise son bi de sayısalım sıkıysa dinleme... 4.Sorun : Hafta için saat 6:30'da okula kalkıyorum. Hafta sonu : 7:00'de dershaneye kalkıyorum kimi gün günde 15 ders oluyo dershaneyle beraber... Resmi tatiller hafta sonuna geliyor dershane tatil değil. Sömestır 3 hafta her hafta haftada 6 gün hızlandırılmış kurslar var.. Sadece kurban ve ramazan bayramında misafirlerden fırsat kalırsa uyuyacağım. Sizce ne yapmalıyım? Bence intihar ediyim en temizi ? Ben Ağustos'un başından okul açılana kadar 5 hafta haftada 6 gün günde 12 saat dersanedeydim bir de evde yapılmak üzere 300-400 soru ödev alıyordum ilk 2 hafta sonunda ödevleri yetiştirememeye ipin ucunu ufaktan kaçırmaya başladım 5. hafta bittiğinde son 2 hafta hiçbirşey anlamamış hiç ödev yapmamış hocaların ''kaka'' diye baktığı korkunç bir durumdaydım ve benim dışında ödev yapmayan yoktu yani 70 kişi bayağa yapmıştı 5 hafta boyunca günde 300-400 soru ödevini[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 izmir ekonomide ki 2.haftam olmasına rağmen sınırları zorluyorum.8 ay daha nasıl tahammül edicem bu tiplere. hayırlısı bakalım.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlin14 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 abi sikilanra soyluyorum ve beni ornek veriyorum yani dersi dinlemeyip yaninizdaki kizlara biraz bakin konusun BENDEN SOYLEMESI[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Alexian, 17 Ekim 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Asıl siz bana bir çözüm söyleyin ötesi mi var ; 1.Okuldan kaçma: Geçen sene yakalandım. İlk ayda (4 hafta) 17 gün devamsızlık yaptım :) Evde III. Dünya savaşı çıktı... Yani bu sene valide ve peder okula casuslar diktiler geç kalsam evi arıyorlar... 2.Derste uyumak: Hocaların hepsi gıcık bi kere denedim hoca uyandırmak için bayağı bir tokatladı. (Abartı yoktur) 3.Kitaba resim çizmek: Öss öğrencisiyim lise son bi de sayısalım sıkıysa dinleme... 4.Sorun : Hafta için saat 6:30'da okula kalkıyorum. Hafta sonu : 7:00'de dershaneye kalkıyorum kimi gün günde 15 ders oluyo dershaneyle beraber... Resmi tatiller hafta sonuna geliyor dershane tatil değil. Sömestır 3 hafta her hafta haftada 6 gün hızlandırılmış kurslar var.. Sadece kurban ve ramazan bayramında misafirlerden fırsat kalırsa uyuyacağım. Sizce ne yapmalıyım? Bence intihar ediyim en temizi ? Dur olm X-Box 360 da bi kaç oyun bitirelim senle sonra öldürcem seni zaten :)[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: lullaby-kit, 20 Ekim 2005 14:02 tarihinde demiş ki: izmir ekonomide ki 2.haftam olmasına rağmen sınırları zorluyorum.8 ay daha nasıl tahammül edicem bu tiplere. hayırlısı bakalım. bn de ekonomideym gayet de eğleniyorum ben tiplerden diosn her çeşit insan var öle tek tip insan yok sen nereye gitsen mutsuz olursun bnce ekonomiye atma sçu[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 lisede dinledğim müzekleri dinliorumda şimdi.. eet benim de çok canım sıkılırdı nese ki geçti o günler çok şükür hohhh...[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 her 5 dakkadar bir siraya bi çentik at.[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bizim okul E-5 kenarında geçen arabaları sayıyorum bazen...okuldan çıkıp evine giden liseli kızları kesiyorum vs.. güzel geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 okul abi sanki inadına yapılıyo bana okulu bıraktım bence hiz kasma okulu bitir benim dısarıda canım sıkılıyor calısayım dedim adamlarla popaz oldum tavsiyem sıkıntı mıkıntı idare ediverişte ne olcak (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 istediğin gißi girip cIkaßiLion ßizim DersLere :) yOkLama derdide yOk :) Ama VizeLere geLince zaman uuuuuu yusuf yusuf :)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar