Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yahu okulda feci derecede canım sıkılıyor çok kötü dersler falan geçiyor yardım edin ya nasıl geçiricez bu vakti saat 16:00'a kadar =(( off ya off =(([signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 can sıkıntısından kızlara ayar atıcam o kadar oldu =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 derslerde uyu cok güzel ruyalar goruyosun.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 benim yaptığım gibi yap.. defterine resim çiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 nete nası giriyon yaw[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 benim yaptıgım gibi yap aaa ben bişey yapamıyorum cunku okulum yok, tuh eki eki :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: PiNg, 17 Ekim 2005 13:12 tarihinde demiş ki: nete nası giriyon yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Kitap dergı falan gotur yada gazete onları oku.Ben genellıkle gazate okurdum. Sıra arkadasınla falan geyık yap.Sos tarzı oyunlar oyna :) Kızlara satas derste o da baya eglencelı oluyo.Sacları ıle falan oyna.Ormeye calısırdım bazen saclarını bazen ole de bıraz zaman gecıyo :) Telefonunla oyna Ogleden sora da uyku bastırır zaten uyursun bı gusel sorada bı bakmısın saat 4 olmus :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 valla anfi'de çok guzel muhabbet oluyor hec canım sıkılmıyor :)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: dory, 17 Ekim 2005 13:12 tarihinde demiş ki: benim yaptıgım gibi yap aaa ben bişey yapamıyorum cunku okulum yok, tuh eki eki :D Vah zavallı sende dersde sıkılıver uzulme :([signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 okulu as benim gibi ...[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Twisty, 17 Ekim 2005 13:22 tarihinde demiş ki: okulu as benim gibi ... İyi gunler biz cocuk subesinden geliyoruz sizinle okula gitmek zorundayiz :)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben sabahçıyım her sabah 7de uyanıyorum yarım saat sonra derste dırdır dinliyorum tükendim[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eheh devamsızlık hakkımı sonuna akdar kullanıyorum :)[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Dewamsizlik hakki yapılsın diye degil acil durumlar için çıkarılmıs bir yasadır!!![signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 geneç yıl 19 gün devamsızlığım bir o kadar raporlu gitmediğim vardır bi sınavlara gittim[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 madalya verdiler mi ?[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 13:27 tarihinde demiş ki: Dewamsizlik hakki yapılsın diye degil acil durumlar için çıkarılmıs bir yasadır!!! ne bu şidder bu celal, isteyen istediği gibi kullanır devamsızlık hakkını sanane.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Krusty, 17 Ekim 2005 13:47 tarihinde demiş ki: said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 13:27 tarihinde demiş ki: Dewamsizlik hakki yapılsın diye degil acil durumlar için çıkarılmıs bir yasadır!!! ne bu şidder bu celal, isteyen istediği gibi kullanır devamsızlık hakkını sanane. sonrada AB'ye neden almiyor buyur...[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 mp3 player + sleepiiiing...[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 14:10 tarihinde demiş ki: said: Krusty, 17 Ekim 2005 13:47 tarihinde demiş ki: said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 13:27 tarihinde demiş ki: Dewamsizlik hakki yapılsın diye degil acil durumlar için çıkarılmıs bir yasadır!!! ne bu şidder bu celal, isteyen istediği gibi kullanır devamsızlık hakkını sanane. sonrada AB'ye neden almiyor buyur... ooööhh ne alaka ab le yaa.Sana verilmiş bi hak tır bu istediğin gibi kullanabilirsin..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 macera lazım işte elemanlarla bi şeler yapacan.. millete laf atacan.. kaçacan.. salak bi hocanız varsa sınıfına girip bi şey soracan..hocayla snıfça .aşşak geçecen v.s[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 @Shagrath arkadasim git yasa kitabini oku gel sonra burda yorum yap[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 oh bugün okula gitmedim rahatım. zerglintr sen inanıyomusun abi savunduğun şeye? post kasmaya çalışıyosan söle, serbestçe kas postunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 16:17 tarihinde demiş ki: @Shagrath arkadasim git yasa kitabini oku gel sonra burda yorum yap Arkadaşım bence sen git biraz uyu, uykunu al.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar