heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaşlar çizim yapıyosanız ve bi şekilde aktif olarak uğraş veriyosanız burda bu eserleri paylaşırsanız çok sevineceğim=)eheh yalvarsaydım bide..[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 amaç?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 amaç derken?sadece çizen insanlarla konuşmak ,çizimleri görmek istiyorum..garip mi?[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 değil.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ehh ama.[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bilmem sadece sen gorcen diye kasıp cizmem ben, kullanacagın bir yer olur yardım lazım olur, bi dergi yapacaksındır ne biliyim, anladın sen.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sadece sen görcen mantığıyla düşünüyosan hiç yollama zaten.ben sadece çizer insanlar toplanalım belki güzel şeyler çıkar ortaya diye şeetmiştim.forumda amaç konuşmak fikir alışverişleri yapmaktır.düşüncen bu değilse ..herneyse.[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 anlamamak için diretiyorsun, herkes her telden calar burda konu lazım doplaşmak için. kim ne yapiyor diye gormek için de eski topicleri ara bak soyle bi anlarsın zaten[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 herneyse tamam.yeni kaydoldum eskileri bilmyorum ondandır.bi de senin çizimlerin görünmüo tıklayınca.[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ana! sabotaj!sabotaj! resimlerim gitmiş! kimin hangi resmini gormek istiyorsan pm atarsın yardımcı oluruz:)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 paylasim? cizen varsa koysun iste, nasil fotoraf ceken koyuyosa...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar