Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Asteroth, 02 Kasım 2005 22:09 tarihinde demiş ki: -Haydi arkadaşlar bi grup kuralım, metal takılalım, siz gothic hatunları yersiniz ben de kendimne uygun birilerini bulurum, cıbıldak, kılsız göğüslü reimlerimle... Dur anlamayanlar için şööle de bi işaretimiz olsun; -E peki abi biz gothic hatunları yeriz de sen kimi istiyosun? -HIM!!! -E güzelmiş, grubun adını da HIM koyalım bare... -Koyalım anasını satiim!!! YAŞASIN GAY METAL!!! Böyle bi grup işte HIM... His Infernal Majesty'ymiş... Hadi ordan be! hee canım heee hay metal him evet evet.... abisi nie bu kadar taktın hime ? yoksa him grubuyla kötü bir hatıran mı oldu ? ZUhauhauehah..yediler mi seni ?????söyle ya paylaş derini anlat lol gay metalmiş kaybol sinirlendirme gece gece yaa arabesk dio gay dio 2 grup dinlemiş tabi in flames vs. gelmiş metal öyle olmaz dio....we'll call you ![signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Metal denmesi son derece yanlış..Bu söylediğimi müzik kültürü gelişmiş ve metalin çeşitli tarzlarını ii hazmetmiş arkadaşlar anlayacaktır..Hard rock klasmanında var sayabiliriz yada nu diyebiliriz..Tabi nu-metal lafına inanan arkadaşlar metal zannedebilir ama nu-metal gibi bir kavram olamaz...His infernal majesty..Adam şeytana aşık müziğe değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 muhabbet ederken genel kabul edilebilir yavsaklik sinirlarini fazla asmayalim postlarda rica edecegim... alinan buyursun bunun disinda her HIM hakkinda topicin gay muhabbetine donmesini kessek super olacak, hani sirf bunun geyigi yapilsin diye acilan topicler tamam ama "su him sarkisi beni cilgin attiriyor" temali topic bu hale gelmesin yok yani adam gay... yapilabilecek bisi yok, beyhude cabalar (bak simdi :P)[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Gothic_Angel, 03 Kasım 2005 01:38 tarihinde demiş ki:hee canım heee hay metal him evet evet.... abisi nie bu kadar taktın hime ? yoksa him grubuyla kötü bir hatıran mı oldu ? ZUhauhauehah..yediler mi seni ?????söyle ya paylaş derini anlat lol gay metalmiş kaybol sinirlendirme gece gece yaa arabesk dio gay dio 2 grup dinlemiş tabi in flames vs. gelmiş metal öyle olmaz dio....we'll call you ! Yahu iyi güzel de, hoşlanıyo olabilirsin gruptan gayet doğaldır, yaptıkları müziği "metal" olarak kabul edebilirsin ona da eyvallah da, akşamın bir vakti, sırf geyik amaçlı atıldığı belli olan mesajları sen niye bu kadar kişisel algıladın ben onu çözemedim? Hayır üstüne bi de beni zerre kadar tanımadan "2 grup dinlemiş in flames vs." ya da "Kaybol sinirlendirme gece gece" veyahut "Yediler mi seni zuhahaha" gibi mesajlar atıyosunuz, adamı hakikaten sinirlendiriyosunuz. Neyse bu seferlik karşılık vermeyeceğim, tanımıyosun etmiyosun ama, bundan sonra bi laf etmeden önce 2 kere düşün.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gothic angel isimli arkadas henuz hiperaktivitesini atlatamamis bi kucugumuz, uzmemek huyuna gitmek lazim.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gothic angel arkadaşım bak ben sana bişey sööliicem..525 te giderken duymuştum ilk defa..Şimdide sana söölüorum..SEN GİT KUMDA OYNA!![signature][hline]I see you alone..surrounded by a sea of enemies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 @gotidffg: Sevdigin grubu adam gibi savunacaksan savun lütfen. ama kalkip, fikrini begenmedigin bir insana hakaret ederek , cocukca gülerek ancak kendini kücük düsürürsün. Ve ayrica , His Infernal Majesty ismine kanipta ville valo'ya satanist demek yanlistir. Bunun icin , sarkilarin sözlerine bakip , onlari anlamaniz yeterlidir . dikkat ingilizcesini anlamak degil , hissetmekten bahsediyorum =)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Arkadaşım ben bu grupla röportaj yapmak zorundaydım..Adam kendi yazdı..Ne yapalım..Sen yanlış hissettin sanırım..Ayrıca bu kadar cıvık yazan birine cevap vermenin her türlüsü mübah..[signature][hline]I see you alone..surrounded by a sea of enemies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bilemicem..olabilir aslinda .. bazilari sadece HIM'in acilimindan yola cikarak , infernal kelimesini görüp satanist yorumunu yapiyorlar.. bu sekilde anladim senin yorumunu da... ama simdi degisik acidan düsündüm de olabilir heh.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Emin ol adam kaçık..Gay diyenlerde biraz haydar dümenle takılsalar fena olmaz..Adam biseksüel..ve diyo adam ben dekorum..Sahnede yaptığım her çılgınlık dekor..Hatta yaktığım sigarayı bile içmiorum insanlar dikkat etmio dio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar