WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Bu album alınmalı mı?Memenun kaldınızmı?Ama ben loaded albumune kadar metallica dinlemiş bir adamım ondan sonra bıraktım kendime göre sebeplerden dolayı buna göre tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.Bırakmamın en önemli nedenlerinden biri de Metallica'nın piyasa olmaya başladığını düşünmemdi.O zamanlar bu tür şeylere alışık olmak yoktu.
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 guzel bi dusunce piyasa kısmı. alma zaten bosuna para.hem st anger adi parca hardcorea kacmıs.dawul olmamıs.falan filan ...[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 st.anger lı ilgili bir sürü açıldı zaten thread ama .. bence güzel. ama benim metallica nın her şarkısını ayrı ayrı sevdiğimi fln göz önünde bulundur yani :) öle legend "master of puppets" fln bulamıycaksın yani albümde :P ben sana favori şarkıları söleyim çek bi dinle ' kazaa da fake olma ihtimali yüksek ama metallica-the unnamed feeling metallica-frantic metallica-all within my hands st.anger ı da dinlemişindir heralde. metallica nın eski albümleriyle uzaktan yakından yok alakası :)[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin
Demise Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ben begenmedim acıkcası ama zewk renk olayı...[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 benim de hoşuma gitmiyor[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
infected Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 baydı bu konu artık.... dediğim gibi, thrash için büyük kayıp, numetal için müthiş kazanç. st anger parçasını sevdim ama diğerleri fazla sarmadı beni[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Ben bu forumlara yeni uye oldugum icin bu kadar cok thread acıldıgından haberdar deildim.Gorusleriniz icin saolun.Saygılarla... Metallia Icon'da soylenen şarkıları duydukları zama niye kızarmadılar,ben kızardım :) [Bu mesaj WhiteRobe tarafından 03 August 2003 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 dınle ve karar ver[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 metallica öldü bence![hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974
Divine Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 infected ne dersen de kıtsın abicim[hline]E-F-F-E-C-T A smooth operator operating correctly
infected Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 öff divine bi korn dinlemişin gidiyon öyle.... şarkılara objektif bakarsan güzel ama grubun tarz değiştirmesi yanlış...[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Öne çıkan mesajlar