naduko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaşlar msnde chat olayının doruklarındaydım sora bi anda beni attı tekrar girdim 5 saniye durdu yine attı sora girdim yine derken bu olay 5 kere tekrarlandı.ardından girmeyi denediğimde şifreme yanlış dedi tam hacklendiğimi düşünürken bi kez daha denedim bu seferde Hizmet geçici olarak serwis dışı zart zurt dio bu nedir yawf annamadım:(berbat bi gün geçriorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya yokmu yardım etçek biri lütfen bu irenç günüm bari biraz güzelleşsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 msnde sorun yok duzgun bi şekilde çalışıyor en azından bende...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sorun nerde annamadım:(nese saol bende elimden geleni yapıorum ama olmuo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bi reset at biligsayara arada bole resetle duzelio yada kendi kendine gelmesini bekliceksin duzelir..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 res attım sora bağlan dedim süper bi şekilde ordaki insanlar dönüo ya baya uzun döndü:) bağlanacakmış gibi umut verdi bana oa oldu heralde dedim ama yine aynı sorunu verdi..bilgisayara kafa atmama çok az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: onurokudan, 03 Kasım 2005 01:28 tarihinde demiş ki: res attım sora bağlan dedim süper bi şekilde ordaki insanlar dönüo ya baya uzun döndü:) bağlanacakmış gibi umut verdi bana oa oldu heralde dedim ama yine aynı sorunu verdi..bilgisayara kafa atmama çok az kaldı... duzelir bekle bence geçende bizimbi arkadaşa oldu kendi kendine duzeldi sende en azından adam donuyomuş bizde baglan'a tıkladıgıızda direkt sonucu veriyordu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok ya yeşil adam yaklaşık 340 derecelik bi açı yapıo eer bi geçse 360 ı umutlancam ama yok!!!saol ya sanada zahmet oldu buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 onemli degil..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar