Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 This file has been downloaded 27 times already. Bu 27 kişiye çok tşkkr ederim :D Edit :Düzelttim :) [signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) [Bu mesaj SweetShadow tarafından 02 Kasım 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Düzelt 27 :D[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sende yeteneği hissedebiliyorum...Eline sağlık..[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ne dimek efenim :) Asıl ben dinleyenlere-dinlemeyenlere, sevenlere-sevmeyenlere tşkkr ederim :)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 temiz çalmışın hatta orjinal kayıdından bile temiz çalmışsın..şarkı kolay ama kayıt yapmakta bi beceridir çok temiz kayd etmişsin..
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Temiz kayıt mı? İnanmıyorum :)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gzl olmuş sweet :) beğendim eline sağlık dewamını beklioruz senden =)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :)
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 benim kaydım daha temiz eheuehueh[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 guzel[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bide amatör dio ya buna =) mütevazi şey[signature][hline] Beni benden daha çok seven biri aranıyor!..
Öne çıkan mesajlar