Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL konusunda yardımcı olabilecek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ADSL başvurusu yapıyorsun adı başvuru. Kurulum ücreti zaten full hikaye. neyse bu lanet olaya girmiş bulunmaktayım. hattım vs açıldı. sadece internete bağlanamıyorum. msn den bana bağlantı konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
bildiğiniz aptalım ya, türk telekoma gidip kablo tv başvurusu yapmaya üşendim. kim uğraşıcak hem kablo tv hemde internet başvurusuyla dedim. bende salaklık ya 60 milyon fark için ..[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
bu arada modemın karışık ayarlarından ağ maskesine 192.168.1.2 yazınca alet bır daha 192.168.1.1 e gırmedı. 192.168.1.2 ye gırmıyor. reset atıyorum farketmıyor. bunu bilen varmı?[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
adama diyorumki bayramdan önce bunun kurulumunu vs yapabılirmisiniz, yapılırmı? yasal süresi 3 gün diyor yani kesin yapılır diyor. 1 hafta oldu.

anlamadığım kısım ilk geldiğinde telefon kablosunu uzattırın odaya kadar diyor.

bağlantı ücreti diye bahsettikleri şey, splittera modem kablosunu sokmak mı?[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
yok arkadaş. pazartesi bulup o herife ne yapacağımı biliyorum. lanet olsun bu ülkeyede türkiyesinede.

59 YTL bağlantı ücreti

Bağlantı süresi = 3 gün ( yasal süreç)

Bağlantı şekli

Splittera telefon kablosu takmak.

Dolandırıcı, yalancı millet = türkiye

Inca Im- 101 adsl modem satılır. 75 ytl den aldım.ç sıfır alet 60 milyona bırakıyorum.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
modeme 192.168.1.2 yazdığımdan dolayı 192.168.1.1 den modeme giremiyorum ( 10.0.0.2 değil modem) ethernet ı cıkarıp takınca "windows bir ip çakışması belirledi" diyor. bilgisi olan varmı ? tcpip ve diğer arkadaşlar saolsun yardım ettiler. bu kısmı çözemedik gibi :)[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
ip yi otomatiğe al? [yerel ağbağlantısı özellikleri- TCP/IP özelliklerinde][zaten başka yerde var mı acaba]
(bu konudan hiç anlamam sadece bir öneri)[signature][hline]writers block
Mesaj tarihi:
Ben kotalı 256 k kullanıcısıydım 512 yapılacağı söylendi oldu dendi 1 kasımdan beri her 5 dk da bir internet duruyor, yavaşlıyor ,online oyunlarda dc oluyorum anlamadım ne yapabilirim?Sözde hızlandı 5 dk da bir dc :/[signature][hline]Why can't you just forgive me?
  • Yeni Oluştur...