Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ADSL başvurusu yapıyorsun adı başvuru. Kurulum ücreti zaten full hikaye. neyse bu lanet olaya girmiş bulunmaktayım. hattım vs açıldı. sadece internete bağlanamıyorum. msn den bana bağlantı konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bildiğiniz aptalım ya, türk telekoma gidip kablo tv başvurusu yapmaya üşendim. kim uğraşıcak hem kablo tv hemde internet başvurusuyla dedim. bende salaklık ya 60 milyon fark için ..[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu arada modemın karışık ayarlarından ağ maskesine 192.168.1.2 yazınca alet bır daha 192.168.1.1 e gırmedı. 192.168.1.2 ye gırmıyor. reset atıyorum farketmıyor. bunu bilen varmı?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hattin acildimiki?[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 msn i pm attım[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 adama diyorumki bayramdan önce bunun kurulumunu vs yapabılirmisiniz, yapılırmı? yasal süresi 3 gün diyor yani kesin yapılır diyor. 1 hafta oldu. anlamadığım kısım ilk geldiğinde telefon kablosunu uzattırın odaya kadar diyor. bağlantı ücreti diye bahsettikleri şey, splittera modem kablosunu sokmak mı?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok arkadaş. pazartesi bulup o herife ne yapacağımı biliyorum. lanet olsun bu ülkeyede türkiyesinede. 59 YTL bağlantı ücreti Bağlantı süresi = 3 gün ( yasal süreç) Bağlantı şekli Splittera telefon kablosu takmak. Dolandırıcı, yalancı millet = türkiye Inca Im- 101 adsl modem satılır. 75 ytl den aldım.ç sıfır alet 60 milyona bırakıyorum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 modeme 192.168.1.2 yazdığımdan dolayı 192.168.1.1 den modeme giremiyorum ( 10.0.0.2 değil modem) ethernet ı cıkarıp takınca "windows bir ip çakışması belirledi" diyor. bilgisi olan varmı ? tcpip ve diğer arkadaşlar saolsun yardım ettiler. bu kısmı çözemedik gibi :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ip yi otomatiğe al? [yerel ağbağlantısı özellikleri- TCP/IP özelliklerinde][zaten başka yerde var mı acaba] (bu konudan hiç anlamam sadece bir öneri)[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hepsini denedim nerdeyse. otomatik, sabit farketmiyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bağlandı >!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hayırlı olsun =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya sen o olayları anlatırken nerden anlatıyodun ben anlamadım :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben kotalı 256 k kullanıcısıydım 512 yapılacağı söylendi oldu dendi 1 kasımdan beri her 5 dk da bir internet duruyor, yavaşlıyor ,online oyunlarda dc oluyorum anlamadım ne yapabilirim?Sözde hızlandı 5 dk da bir dc :/[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar