Mr_Magget Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 selam arkadaşlar aslında w3 ü sevmeyen biriydim :P ama internet kafede netten oynandığını gördüm bi kaç kezde oynayınca acayip sardı az önce cdlerini aldım fakat aklıma bişey geldi internet kafede 2 tane patch yüklüyorlardı netten v 1.20a sanırım birde ingilzice paketi bunları nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz ?[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hoşgeldin. Az bi araştırma. Zira üç başlık yukarıda yazıyor koca koca.[signature][hline]G 3 N K f t w [Bu mesaj Lyrent tarafından 02 Kasım 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Magget Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hühühüüüüüüü pardon yaa ama v1.19 değil bana v1.20a lazım demiştim yani incelemiştim[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 1.19'un linkine girersen 1.20a patchini de bulabilirsin. Hatta vereyim ya işim ne. Waxxi Installer[signature][hline]G 3 N K f t w
Mr_Magget Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya yannız bende orji cd key yok eurobnet serverleri var o serverlerden bahsediyorum bu arada[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Öne çıkan mesajlar