Dygrogrand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 audio cd olarak görüğyor ama bu son 2 günde 2. yani sorun bende olabilir herhalde? (ilk önce fitneler bana audio cd satmış film die demiştim)[hline]
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 film ne yani? kesin yanlis cd almissindir bir dene windows media player la acmayi sarki caliyosa kesin yanlistir[hline]
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 şarkı da çalmıo sanırım bi koruma yöntemiymiş sadece vcdlerde çalışıomuş bu tarz filmler. daha önce de olmuştu da götürmüştüm adam çalıştırmıştı orada .öt olmuştum[hline]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 .cda normalde yüksek kaliteli şarkı formatı, vcd ler de okuyabiliyor olduğundan öyle yakmışlar heralde, wmv yi açıp oradan dosyayı açmayı denedin di mi?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 evet denedim bi yol burn edip .img dosyasını çaldırmayı denemekmiş olmadı o da[hline]
Öne çıkan mesajlar