Dygrogrand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 audio cd olarak görüğyor ama bu son 2 günde 2. yani sorun bende olabilir herhalde? (ilk önce fitneler bana audio cd satmış film die demiştim)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 film ne yani? kesin yanlis cd almissindir bir dene windows media player la acmayi sarki caliyosa kesin yanlistir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 şarkı da çalmıo sanırım bi koruma yöntemiymiş sadece vcdlerde çalışıomuş bu tarz filmler. daha önce de olmuştu da götürmüştüm adam çalıştırmıştı orada .öt olmuştum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 .cda normalde yüksek kaliteli şarkı formatı, vcd ler de okuyabiliyor olduğundan öyle yakmışlar heralde, wmv yi açıp oradan dosyayı açmayı denedin di mi?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 evet denedim bi yol burn edip .img dosyasını çaldırmayı denemekmiş olmadı o da[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar