emrock Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 neden giti gene bu knight yawf bi bilgisi ola varsa bana haber çaksın baba bekliyorum Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 selam cakayim ?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Alıntıla
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: emrock, 02 Kasım 2005 01:36 tarihinde demiş ki: neden giti gene bu knight yawf bi bilgisi ola varsa bana haber çaksın baba bekliyorum gel burdan http://forum.paticik.com/area.php?id=93[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Alıntıla
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 nebu şiddet bu celal[signature][hline]from exile... Alıntıla
angband Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben annayamadım bişi...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hg[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kabus gibi[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Alıntıla
Arma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Oynayamazsın server kapalı :lol:[signature][hline]I gladly obey. Alıntıla
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aleykum selam[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Alıntıla
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 açık serverlar oynarsın[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.