kallon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu trade blok nasıl açılır ben trade blok yedim nasıl yedim ben de bil miyom nasıl açılır bu blook lütfen yar dım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dupe yapmışsındır yada dupelı ıkı adet ıtemın vardır yanı aynı ıd ye sahıp[signature][hline]Name: :::TheONE::: Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl:60 ARTIK BOLE 15 ek1m Np: 5,5 k dı 18 k oldu bıle Clan: Twilight Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=154082 Araştırmacı gazeteci :D Lütfen araştıralım şu forumları ...[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 42xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar