erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaşlar cypher çokmu pahalı banamı öle gelio bi warrior full plate 1mnin üstünde[signature][hline]malesya serveri ırk:orc lvl:henüz 36 ama yeni başladım job:paper flame hepinizi beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 heryer aynıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 niye üzülmiyimki 1.700.000 param var topu topu lvl 35 oldum hala full plate yok.(zaten 45hacklendiinden beri toparlanamadım)[signature][hline]malesya serveri ırk:orc lvl:henüz 36 ama yeni başladım job:paper flame hepinizi beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cyperda ugra bana banakda bi ton +7 fp ler var[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sonucta cypherda bi abyys 3m aresde 500k hesaplayın işte aslında heryerde fiyatlar aynı item alırken pahalı satarken pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar