Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gökyüzü... Hepimiz ölücez!

Volfied

Öne çıkan mesajlar

As you wish Black Cat 0821 :P

hemen çıkıp çekiyim, seni mi kırcam

Mission cancelled Black Cat, bizim burda gitti bile... [hline]Why can't you see that I try
When every tear I shed
Is for you?

To Bid You Farewell...

[Bu mesaj Volfied tarafından 13 Ekim 2002 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Pepelek capon icadlı fotoorafçısını kjaybetti, yeterince şarjlı olan Volfied Raven bulunduu apartmanın 13. katında yıldırım çarpmasıyla daha fazla şarj olarak prime evilların arasına katıldı :P[hline]Why can't you see that I try
When every tear I shed
Is for you?

To Bid You Farewell...
Sosyal ağlarda paylaş

Deneme amaçlı yapıyorum

Çalışmadı bu resimler burda kusra kalmayın geocities yüzünden

slayz nereye gitti yaaa :([hline]Why can't you see that I try
When every tear I shed
Is for you?

To Bid You Farewell...

[Bu mesaj Volfied tarafından 13 Ekim 2002 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yer:İzmir Alfa Uzay Üstü
Zaman:2009 (x geçiş yayı üstü)

Sonunda doğru zamanı yakaladım bu geçiş anında geçmişe bir mesaj iletebilmek için tam 2 yıldır bekledim.

2 yıl önce gök yüzünde tanımlıyamadığımız bir cisim gördük tanımlıyamıyorduk çünkü insan aklının çok ötesinde bir şeydi.Herkesi bir dehşet kapladı önümüzde korkudan insanlar öldü ama kaçabildik bu dehşetten ve buraya saklandık ve geçmişimize ulaşmanın bir yöntemini aradık durduk.
Tarih:13 Ekim 2005 dünya daha öcne tadmadığı dehşeti görecek.BUnun sebebini tam olarak bilmesekte dünyadan uzaya yollanan nukleer silahlar olduğuynu varsayıyoruz 2004 deki genel silahsızlaşma projesi sebeiyle uzaya yollanan nukleer füze başlıkları bu dehşete sebep olduğunu sanıyoruz bence bu ölümün şekil bulmuş hali.

Artık görevimi yaptım bizim tekrardan varolmamız sizlerin elinizde şimdi çıkıp bu dehşetle yüzleşeceğim bütün dostlarımın yaptığı gibi.[hline]-Moonlight?
-She died! Witness the birth of Lixad
Sosyal ağlarda paylaş

I love this day :)

valla yarına sınavım var çalişiodum bi anda cennetin kapısı açıldı sanki ışıklar falan melekler yağmurla beraber iniyorlardi balkonuma müthişti,unutulmazdı bende biyoloji falan tabi bıraktım ehe gökyüzünü izledim içimden aşağı inip sahilyolunda koşmak falan geldi bir an[hline]
We who die in battle are born
Not for heaven, not for hell
Sosyal ağlarda paylaş

off manyaktı süperdi..
önce sapsarı oldu sonra pembe sonra gökkuşaa fln kıyamet kopuyo dedim camiye koştum günahlarım affedilsin diye :-P
babam fotoğraf manyağıdır bi sürü para verir dijital makineymiş piliymiş bilmemne..bi resim çekmedi ya yazıklar olsun..[hline]zürafa hakları istiyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...