karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 ewet ya fotoraf makinem olsa idi binlerce resim cekmiştim bugün. superdi. suan çok güzel bir mavi var gökyüzünde çekebilen warsa o tonlamayıda ceksin yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 As you wish Black Cat 0821 :P hemen çıkıp çekiyim, seni mi kırcam Mission cancelled Black Cat, bizim burda gitti bile... [hline]Why can't you see that I try When every tear I shed Is for you? To Bid You Farewell... [Bu mesaj Volfied tarafından 13 Ekim 2002 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 ehü supermişsin :) yıldırımlara falan dikkat et. görevin başında sehit düsersen pepelek icin büyük bir kayıp olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 lem ilk defa mi gördünüz gökyüzünü öle :)[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 adresler www.geocities.com/volfied_raven/gok1.jpg ve gok2.jpg olarak deiştirilmiştir. Bilginize[hline]Why can't you see that I try When every tear I shed Is for you? To Bid You Farewell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Pepelek capon icadlı fotoorafçısını kjaybetti, yeterince şarjlı olan Volfied Raven bulunduu apartmanın 13. katında yıldırım çarpmasıyla daha fazla şarj olarak prime evilların arasına katıldı :P[hline]Why can't you see that I try When every tear I shed Is for you? To Bid You Farewell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Deneme amaçlı yapıyorum Çalışmadı bu resimler burda kusra kalmayın geocities yüzünden slayz nereye gitti yaaa :([hline]Why can't you see that I try When every tear I shed Is for you? To Bid You Farewell... [Bu mesaj Volfied tarafından 13 Ekim 2002 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 volfied sanırım senle komsuyuz :) bizim burasına cok benziyor resimlerde gorulen binalar.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 ahah[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 ehe ii bari adam gbi bidaha görücez.. :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 bone seninki amerikan galiba tabv mab :P[hline]Why can't you see that I try When every tear I shed Is for you? To Bid You Farewell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 alın hoca bir de bizim burdan gökyüzünü görmüş olun.. http://members.lycos.co.uk/ceday/sabanci [Bu mesaj karakedi tarafından 13 Ekim 2002 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 keşke link vereymişim. biraz büyük bi resim de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 süper ehe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 ataşehirde sarı kırmızı oldu böle galatasarayı ima eder gibi ne öle yakışmaz bize[hline]-Oh My God.! You killed Kenny -You Bastard!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Yer:İzmir Alfa Uzay Üstü Zaman:2009 (x geçiş yayı üstü) Sonunda doğru zamanı yakaladım bu geçiş anında geçmişe bir mesaj iletebilmek için tam 2 yıldır bekledim. 2 yıl önce gök yüzünde tanımlıyamadığımız bir cisim gördük tanımlıyamıyorduk çünkü insan aklının çok ötesinde bir şeydi.Herkesi bir dehşet kapladı önümüzde korkudan insanlar öldü ama kaçabildik bu dehşetten ve buraya saklandık ve geçmişimize ulaşmanın bir yöntemini aradık durduk. Tarih:13 Ekim 2005 dünya daha öcne tadmadığı dehşeti görecek.BUnun sebebini tam olarak bilmesekte dünyadan uzaya yollanan nukleer silahlar olduğuynu varsayıyoruz 2004 deki genel silahsızlaşma projesi sebeiyle uzaya yollanan nukleer füze başlıkları bu dehşete sebep olduğunu sanıyoruz bence bu ölümün şekil bulmuş hali. Artık görevimi yaptım bizim tekrardan varolmamız sizlerin elinizde şimdi çıkıp bu dehşetle yüzleşeceğim bütün dostlarımın yaptığı gibi.[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 enfesti gökyüzü. pespembe gördüm bir ara bulutları. deli oldum, melankolikleştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Lixad yazını okurken elim istemsiz olarak daktilo yazma konumuna gitti kusra kalma :) TÜrkçe ne dikkat et bari sci fi yaparken[hline]Why can't you see that I try When every tear I shed Is for you? To Bid You Farewell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 I love this day :) valla yarına sınavım var çalişiodum bi anda cennetin kapısı açıldı sanki ışıklar falan melekler yağmurla beraber iniyorlardi balkonuma müthişti,unutulmazdı bende biyoloji falan tabi bıraktım ehe gökyüzünü izledim içimden aşağı inip sahilyolunda koşmak falan geldi bir an[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 abi cidden mavinin tonu süperdi metalik mavi olmuştu hava harika duruyodu ya[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Eveeet, başka bir resim koydum. Babamların şirketteki laser jet ile basıcam bunu :) www.geocities.com/volfied_raven/DSCF0009.JPG[hline]Why can't you see that I try When every tear I shed Is for you? To Bid You Farewell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 mütiş resimler ya .. yannıs ilk resimde bi caminin minaresi yükselmiş ya onu hani animasyonlarda kuleler olur ya demolarda falan ilk bakışta onlardan sandım eauhe[hline]Tanrı'yı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Kuzenim sordu "Mehmet Abi neden hava böyle ? " ben-"Tanrı sulu boya yapıyor." kuzen-"haa saol memet abi"[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Tanrı sonunda düzgün bişi yaptı *!yumruunu havaya sallar*[hline]Why can't you see that I try When every tear I shed Is for you? To Bid You Farewell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 off manyaktı süperdi.. önce sapsarı oldu sonra pembe sonra gökkuşaa fln kıyamet kopuyo dedim camiye koştum günahlarım affedilsin diye :-P babam fotoğraf manyağıdır bi sürü para verir dijital makineymiş piliymiş bilmemne..bi resim çekmedi ya yazıklar olsun..[hline]zürafa hakları istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar