Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Arkadaşlar bişi sorcam şimdik. Ben amerika doğumluyum şu akitler pasaportumu çıkarıcam vatandaşlığım falan var.. ama ayrıca türk vatandaşlığımda var. 2 kese öss den girdim saçmaladım sayısaldan o yüzden giremedim bi yere sözelde gayet başırılı olmama rağmen. Şimdi ben Yös ten girebilirmiyim yani benim yöstenmi girmem gerekiyordu? Yösten girmek için yabancı bi ülkenin vatandaşı olman yeterlimi yoksa çift tabiyetliler olmuyomu?[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 girerdinde(legal olarak degil tr vatandasiysan o hakki kaybediyorsun) oss den girmis olman layi bozar bence.
elma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yös daha zordur.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 elma saçmalama:D bizm bi ark vardı.ben ondan görüodum soruları süper bi sınav:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Öne çıkan mesajlar