bcfb Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 beyler şu an oyuna girdim ama kenid çarımla değil çünkü yaklaşık 216 saattir oyuna rest atıulmasını bekliyo:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( arkadaşın açrıyla oynuyom şu an __________________ Nick:bcfb server:ares lvl:59 np:7k clan:vision
Chalanger7 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bak aşağıda bi topic var ordan dwm etsek nsl olur boşuna topice gerek yok dimi??[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:60/paper Mage Clan:UK Nation:EL Morad NP:17k+
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 time to lock topic xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Account in Use..restart amk xD
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yav kanka benim de asılı ne zaman kurtuluruz bilmiyom bilal
bcfb Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 onur senin dünden beri benim yaklaşık 8 gün oluyo oyuna giremiyom benim halim ne olucak sen onu de özel not tahminimce beyler haftaya salıya kadar rest yok yani bi 8 gün daha oyuna giremicem :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( bu durumda benim ağlamam gerekiyo ________________________ Nick:bcfb server:ares lvl:59 np:7k clan:vision
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kop kop kop[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Account in Use..restart amk xD
Öne çıkan mesajlar