DiABoLiK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Tam oynarken dc olmuştum sonrada serverlar kapandı. Şimdi herkes girebilyor benimki askıda düşüremiyorum... Yokmu bunun bi çaresi?...
Chalanger7 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya aşağıda konu var ordan dewam edin nedir bu yeni topic açma isteği yuh ya yuh[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:60/paper Mage Clan:UK Nation:EL Morad NP:17k+
DiABoLiK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Peki hangi konu başlığıda bi yazsanız çözümü varsa tabiki
DiABoLiK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ikinci accountum giriyor ama
Necro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 o an hangi charla dc olduysan o asılı kalmış oluyor Şu an bende ana charımla oyuna giremiorum :)[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde )
Mario_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 peki ne zaman düşer bizim charlar gm mi düzeltecek askıda kalan charları ne biçimn iş bu yaaaa[signature][hline]KhanJAR Level 61 Mage Ares El Morad Clan ( PaTRiot ) NP 27.xxx
independent Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Knight online launcher'a gir bi kere uptade et düzelir..[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek !
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben o sorunla hep karşılaşıyorum o charla giremezsin anca yarın sabah geceleri res. atılır büyüq ihtimalle
Öne çıkan mesajlar