arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Champ Hunt yapalım dedik, burnumuzdan geldi :D Barracoon The Piper :) (şampiyon olur kendisi) Şekil 2 A da ise Barracoon'un patlaması ve insanların dumura uğraması mevcut, ama biri yerdeki altınları toplamaya başlamış, acaba kim ? :D Çk kalabalık olması ve bizden başka fazla kişinin olması nedeniyle aramızdan sadece 3'ü ps alabildi... 110 eva 110 wrest 115 heal Bn o son patlamada 19 k topladım yerden, çok ağırdı "gateee! gatee!!" diye bağırırken dibimde rat çıktı ve bana daldı, peacemaking saolsun kurtuldum, üstüme gate açılmasını istedim ve açtılar , bankaya sağ salim ulaştım. Eğlencede emeği geçen herkese buradan teşekkürler eheh.[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 20 k küsür topladım, ağırlıktan yürüyemiodum bile, gate aç diye xenus a çığırdım, 2 kişi de bana dalıyodu. Adam fail etti, heallandım fln, bi fail daha, sonunda açtı ama benim ceset girdi son kalvasla, delirdim :) PS de çıkmadı başlarım 4 saat 30 dakka boyunca insc. kassam istediğim PS i satın alırdım zaten, bi daha lamer ekiplerle PS kasmaya gitmiycem, khala falan hide + lighting, bi eleman wardı, adama "dur abi" dedim allaha şükür o kadar iyi yaptı ki dediiimi bi daha hareket etmedi falan delirdim yanii..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 En çok parayı heralde Gris'le ben harcadık, hatta sırf ben harcadım. Aldığım binek®&armor'un haddi hesabı yok. LVL 1'den beri kastık, ama 1 gp bile alamadım allahın barracoon'undan ona deli oldum .) Bu arada DV sphere deil , yanlış bölüm euh[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bilerek tasıdım ha, sonra dalga gecmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Blaq bana 50 k topladığını iddia etti lol :) Phalanx'cım o ps ler genel olarak yani bende ps yok ! :) Dante Xenus Broke bunlar ps aldı bizim takım içindekilerden Bu arada sanırım Barracoon dan harrower için skull çıkıyor ne oldu ona ? stat scroll için o da.. önemli[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Evet abi, full time party de kalıcaz, champ kasan görüldüğünü anda aç gibi 10 kişi atlıycaz. Bu arada "dur abi" dediiimde bi daha kımıldamayan eleman Danteydi hatırladım şimdi, o PS aldıysa ben ööle champ'in deeeeeeee, adaletin deeeeeeeeeee..... :/[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 şimdi arkadaşlar burası osi bölümü free shard bölümü bi yukarda filan gibi tepkiler gelirse taşıyaiblirm konuyu hemde ilk taşımamı yapmış olurum ehe.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 kapışalım mı anason :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 heh o zaman modu olmayan ne var mesela tarih bölümü olabilir :p. yalnız böle yerlerde gate,mark,recall yasak olması lazım gerçi bilmiyorum fel veya tram ayrımı varmı.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Ben sphere bölümüne açtım freeshard olduğu için Fel. gate açılabiliyordu Blaq sen mavi kesebilecen mi ki böyle diyorsun lol sen "duurruuun dalmaayıın hedee" demeseydin o adamlar bi daha gelmezdi oraya ayrıca dante benim gördüğüm kişiler arasında barracoon a en çok dalandı[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 OSI'de Dark Venue'nin ne işi var? Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Arcane adamlarla bilimum kawgayı ben çıkardım, sağı solu gazladım kendime daldırıp crim yaptırdım, ve siz 10 kişi adamın peşinden koşup kesemediniz ben napıyım :) Orda sayamayacağın kadar aç mavi vardı ve sen bi kroyu kesmemizi istiyodun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: CEDAY, 03 August 2003 05:32 tarihinde demiş ki: bilerek tasıdım ha, sonra dalga gecmeyin :P İnanalım mı? :-P[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theseus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 başta sadece bizimkiler vardı her zamanki gibi champ çıkınca 30 kişi doluştu gene de eğlendim baya millet dalcak diye beklioruz ne onlarda hareket var ne bizde :) bi de arcane barracoon ile aynı giyinmiş karıştırıp duruyodum :) Xenus Hun'rret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar