Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champ Hunt [Resim]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Champ Hunt yapalım dedik, burnumuzdan geldi :D

Barracoon The Piper :) (şampiyon olur kendisi)

Şekil 2 A da ise Barracoon'un patlaması ve insanların dumura uğraması mevcut, ama biri yerdeki altınları toplamaya başlamış, acaba kim ? :D

Çk kalabalık olması ve bizden başka fazla kişinin olması nedeniyle aramızdan sadece 3'ü ps alabildi...
110 eva 110 wrest 115 heal
Bn o son patlamada 19 k topladım yerden, çok ağırdı
"gateee! gatee!!" diye bağırırken dibimde rat çıktı ve bana daldı, peacemaking saolsun kurtuldum, üstüme gate açılmasını istedim ve açtılar , bankaya sağ salim ulaştım.

Eğlencede emeği geçen herkese buradan teşekkürler eheh.[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.

Mesaj tarihi:
20 k küsür topladım, ağırlıktan yürüyemiodum bile, gate aç diye xenus a çığırdım, 2 kişi de bana dalıyodu. Adam fail etti, heallandım fln, bi fail daha, sonunda açtı ama benim ceset girdi son kalvasla, delirdim :) PS de çıkmadı başlarım 4 saat 30 dakka boyunca insc. kassam istediğim PS i satın alırdım zaten, bi daha lamer ekiplerle PS kasmaya gitmiycem, khala falan hide + lighting, bi eleman wardı, adama "dur abi" dedim allaha şükür o kadar iyi yaptı ki dediiimi bi daha hareket etmedi falan delirdim yanii..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
En çok parayı heralde Gris'le ben harcadık, hatta sırf ben harcadım. Aldığım binek®&armor'un haddi hesabı yok. LVL 1'den beri kastık, ama 1 gp bile alamadım allahın barracoon'undan ona deli oldum .) Bu arada DV sphere deil , yanlış bölüm euh[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
Blaq bana 50 k topladığını iddia etti lol :)

Phalanx'cım o ps ler genel olarak yani bende ps yok ! :)
Dante Xenus Broke
bunlar ps aldı bizim takım içindekilerden

Bu arada sanırım Barracoon dan harrower için skull çıkıyor
ne oldu ona ?
stat scroll için o da.. önemli[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Mesaj tarihi:
Evet abi, full time party de kalıcaz, champ kasan görüldüğünü anda aç gibi 10 kişi atlıycaz. Bu arada "dur abi" dediiimde bi daha kımıldamayan eleman Danteydi hatırladım şimdi, o PS aldıysa ben ööle champ'in deeeeeeee, adaletin deeeeeeeeeee..... :/[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
Ben sphere bölümüne açtım freeshard olduğu için

Fel. gate açılabiliyordu

Blaq sen mavi kesebilecen mi ki böyle diyorsun lol
sen "duurruuun dalmaayıın hedee" demeseydin o adamlar bi daha gelmezdi oraya
ayrıca dante benim gördüğüm kişiler arasında barracoon a en çok dalandı[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Mesaj tarihi:
Arcane adamlarla bilimum kawgayı ben çıkardım, sağı solu gazladım kendime daldırıp crim yaptırdım, ve siz 10 kişi adamın peşinden koşup kesemediniz ben napıyım :) Orda sayamayacağın kadar aç mavi vardı ve sen bi kroyu kesmemizi istiyodun :)
Mesaj tarihi:
said:
CEDAY, 03 August 2003 05:32 tarihinde demiş ki:
bilerek tasıdım ha, sonra dalga gecmeyin :P

İnanalım mı? :-P[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
başta sadece bizimkiler vardı her zamanki gibi champ çıkınca 30 kişi doluştu gene de eğlendim baya millet dalcak diye beklioruz ne onlarda hareket var ne bizde :) bi de arcane barracoon ile aynı giyinmiş karıştırıp duruyodum :)

Xenus Hun'rret
  • Yeni Oluştur...