DDT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 kitapçıkta en üstteki imza bölümünü tükenmez kalemle yazın demiş ama diğer bölümlere değinilmemiş tamam kodlamalar kurşun kalemle ama bir de sayfanın altında İMZA bölümü var. Orayı hangi kalemle yazıcaz? Tam olarak nereleri tükenmez nereleri kurşunla doldurmamız gerekiyor? ösym nin sitesinde açıklama var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 o yukarısı imza yukarıd aolan arka yüzde orası , tükenemz diğer yan taraftaki koparılan taraf tc kimlik adın fklln tükenmez wala gerisini doldurmadım bilmiyom yinede okulunuzdaki veya dersanendeki rehebrlik servislerine sormalısın[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DDT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 tamam işte onlar öyle ama bir de arka sayfanın altına imza kutusu var. ne iş? Benim haftalardır bir köşede duruyor form, yeni açıp detaylıca inceledim :)) dersaneye gidicem herhalde ama offf şimdi bir sürü soru sorcaklar, nereyi tercih edeceksin falan diye..... Peki özel univ lerde kalmak için herhalde yurtkura başvurmuyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 yok özellerin kendi yurduydu[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 o yırtılacak bölümün üstünü dikkatli okuyun formu teslim alan kişinin; adı soyadı imzası vs vs vs senin değil sen sadece en tepedeki imzayı ve tarihi dolduracaksın tükenmezle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DDT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 neyse artık imza bölümünü de teslim etmek için okula gittiğimde doldururum. nasılsa onlar biliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar