MysterySpectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arkadaşlar 5. adada takıldım.Kendimi genişletiyim derkensiege engine le gelip yendiler ne yapmam lazım shield miracle hemen kapanıyor ben %90 good um hayvanım %100 good maymun ne yapmalıyım askerimde yok saldıramıyorum best 100 asker olayını almıyorum çünkü onların yemeği yüzünden halkım ölüyor ne yapmalıyım imdaaaaat :([signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Gormo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 çevrendeki taşları parçalara bölerek 100 lerce parça elde edebilirsin. sürekli gelecek sende geldikçe bi taş at :)
MysterySpectre Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 çok saol birde fable ı buldum 2 tane lionhead studios oyunum oldu buda gayet güzel[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Öne çıkan mesajlar