glorious34 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 myko yu indirmeye başladım sıkıntıdan %30 oldu 2 saate iner, şunu sorcaktım myko da en iyi server hangisi acaba yani en az lag-dupe-hack olanı? bu ko nun açılacağı yok arkadaşlar, myko serverları açıkmı şuan?
soulteam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben eskıden ares de oynuyodum artık myko dayım deimos a gecmenı tavsıye ederım cunku fazla kalabalık degıl lag olayı malezyta da cok fazla.Hack dupe yok olursa bıle 2 dk ıcınde tespıt edıolar dc oluyosun bıdaha da gıremıyosun:) ama party olmadıgından deimos ta KOSP un serbest olduhunu duydum dorumu yanlısmı bılmıyorum ben 47 lvl warrrıor um karus um gelırsen beqlerım ID:CrazySoul ;)
soulteam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ayrıyetten ıtemler sudan ucuz bı chıtın 4 m shard 50m partor 40m ıron bow 28m e gordum sheller ın +1 alayı 15m daha ne olsun gel vatandas gel :D
kaanbaba Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 myko ne bee hangi server japon mu nee? nerden indirecezz bizde dealalım akalım myko ya :P[signature][hline]Server=dies char.=AnGe_de_la_MoRt /SiLenT_assassin nation=morad/karus job=assassin / assassin lvl= 6x / 55+ n p = 28.xxx / 6xx :D clan=sUK / Knights_of_Noskill
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arattım buldum sen de dene dicem ama neyse yazam bari.. knight-online.com.my[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Milo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aman abi sakın =)[signature][hline]K.Mltn
glorious34 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 geliyorum myko ya az kaldı %50 si bitti, yeni acc de aldım 2 saate myko dayım :))
Öne çıkan mesajlar