RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Varmı arkadaşlar inşallah vardır.. Yamaha Stage Custom Standart Series Ziljian Üst K Alt Z Ben buna Kral Hihat Diyorum MasterWork 6 Adet Splash Setup İstanbul Agop Series Crash Dark İstanbul Agop Series Crash Medium İstanbul Agop Series Crash Light Master Work China Yamaha DD-55 c Series Drum Machine[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 24 Mayıs 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 lan hani sende powerbeat vardı ühü. maxtone (evet :) bilmemne modeli dandik bişey istanbul traditonal medium ride 20 inç alchemy sweet crash 16 inç dandik bi hihat var çatlak falan yerde buldum (ciddiyim) derilerim evans trampetim dışında herşeyden memnunum şu an bi mapex trampeti kullanıyorum ama o gidince naparım bilmem çok dandik bendeki.[signature][hline]
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 valla benim evde çok ilginç bir setim var yamaha twin pedal bu pedallar yastığa vuruyor bir tane pad ve sonor trampet sehpası 14 inc istanbul alchemy rock hi-hat pearl hi-hat sehpası 18 inc istanbul alchemy rock crash[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite.
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hart Dynamics Studio Master 6.4 TE 3.2 4 Adet 10" Dual trigger Acupad II Tom 13" Trigger Trampet Ziller Hart Dynamics Roland TD6 sound ModuLe 10gün sonra alıcam Alıcam:-P[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 redal abi sen nerden kaca aldın ben senkop ve kıvılcıma sordum stage customı da 1100-1200 eu falan dediler. bi de icinden cıkan zilleri iyi mi en azından hihat fena olmasa bari. yardımcı olursan super olucak bi de seni bi ara ziyarete gelelim nerde bu davul :D[signature][hline]
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Valla suan bi tane ped ve single kick den oluşuyo :) Ama yakında Tama Starclassic Maple Tama Iron Cobra Twin Tama Iron Cobra Single pedalı , zillerimide paiste ve alchemy almayı düşünüyorum şöleki 8" 10" 10" splash 16"sweet 2*18" power crash 22" ride (bunlar paiste) hihatimide alchemy :) Bide para çıkışırsa Tama PowerTower alcam :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... [Bu mesaj obacan tarafından 25 Mayıs 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ulan ne kadar yalan bi insansın can var ya. bana verdiği sistem şu arkadaşın 2 adet power tower tama starclassic cift kickli 3-4 tane hihat (bi kac tanesi kablolu (evet kablolu)) 3-4 tane crash ride twin pedal iron cobra boyle bi şeyler yazdın sen bana. olursa hayırlısı olsun da çok uçtun gibi geliyor bana.[signature][hline]
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ben geçen ay aldım davulu Stage custom davul alıcan zil almıcanmı ? Kadıköyde Sound Music Center 1200 $[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 a hadi ya iyiymiş. bende zil var abi. crash ride var. hihat de buılucam bi yerden davul alınsın da.[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 nerde bu davul bi de :D[signature][hline]
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Benim evde :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Höhey! Elektro Davul kullanan yokmudurkinemikine? :-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yamaha DD55C Elektro davul zaten Perkisyon felam da var[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yamahanın o masaüstü ocak tarzı davullarını sevmiyorum=) Şöyle Hart olsun Roland olsun vs..[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: RedallHoor, 27 Mayıs 2005 11:22 tarihinde demiş ki: Benim evde :) evde nasıl çalıyosun benim pedde bile komşular geliyoi[signature][hline]
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evde davul rahatça çalabiliyorum komşularla anlaştım 1 saati geçmiyorum Bu arada Yamaha ElektroDavul ise şu bakımdan çok rahat oluyor: Acil bi konser yada bi müzik programı çıkınca davul hazır olmadıgı için anında kapıp götürme imkanına sahip oluyorum örnek: mezuniyet gecem :) [Bu mesaj RedallHoor tarafından 27 Mayıs 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ne dedigini anlamıyorum abi noktalama işaretleri yok.[signature][hline]
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yazın pls..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Öne çıkan mesajlar