Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bide Davulcu Arkadaşlar Varsa Setuplarını Yazsın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Varmı arkadaşlar inşallah vardır..

Yamaha Stage Custom Standart Series

Ziljian Üst K Alt Z Ben buna Kral Hihat Diyorum
MasterWork 6 Adet Splash Setup
İstanbul Agop Series Crash Dark
İstanbul Agop Series Crash Medium
İstanbul Agop Series Crash Light
Master Work China

Yamaha DD-55 c Series Drum Machine[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 24 Mayıs 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lan hani sende powerbeat vardı ühü.

maxtone (evet :) bilmemne modeli dandik bişey
istanbul traditonal medium ride 20 inç
alchemy sweet crash 16 inç
dandik bi hihat var çatlak falan yerde buldum (ciddiyim)

derilerim evans trampetim dışında herşeyden memnunum şu an bi mapex trampeti kullanıyorum ama o gidince naparım bilmem çok dandik bendeki.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
valla benim evde çok ilginç bir setim var
yamaha twin pedal bu pedallar yastığa vuruyor
bir tane pad ve sonor trampet sehpası
14 inc istanbul alchemy rock hi-hat
pearl hi-hat sehpası
18 inc istanbul alchemy rock crash[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite.
Mesaj tarihi:
Hart Dynamics Studio Master 6.4 TE 3.2

4 Adet 10" Dual trigger Acupad II Tom
13" Trigger Trampet
Ziller Hart Dynamics
Roland TD6 sound ModuLe

10gün sonra alıcam Alıcam:-P[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
redal abi sen nerden kaca aldın ben senkop ve kıvılcıma sordum stage customı da 1100-1200 eu falan dediler. bi de icinden cıkan zilleri iyi mi en azından hihat fena olmasa bari. yardımcı olursan super olucak bi de seni bi ara ziyarete gelelim nerde bu davul :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Valla suan bi tane ped ve single kick den oluşuyo :) Ama yakında
Tama Starclassic Maple
Tama Iron Cobra Twin
Tama Iron Cobra Single pedalı , zillerimide paiste ve alchemy almayı düşünüyorum şöleki
8" 10" 10" splash
16"sweet 2*18" power crash
22" ride (bunlar paiste) hihatimide alchemy :) Bide para çıkışırsa
Tama PowerTower alcam :)[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

[Bu mesaj obacan tarafından 25 Mayıs 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ulan ne kadar yalan bi insansın can var ya. bana verdiği sistem şu arkadaşın

2 adet power tower
tama starclassic cift kickli
3-4 tane hihat (bi kac tanesi kablolu (evet kablolu))
3-4 tane crash
ride
twin pedal iron cobra

boyle bi şeyler yazdın sen bana. olursa hayırlısı olsun da çok uçtun gibi geliyor bana.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ben geçen ay aldım davulu Stage custom davul alıcan zil almıcanmı ? Kadıköyde Sound Music Center 1200 $[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Benim evde :)[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Yamaha DD55C Elektro davul zaten Perkisyon felam da var[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Evde davul rahatça çalabiliyorum komşularla anlaştım 1 saati geçmiyorum

Bu arada Yamaha ElektroDavul ise şu bakımdan çok rahat oluyor: Acil bi konser yada bi müzik programı çıkınca davul hazır olmadıgı için anında kapıp götürme imkanına sahip oluyorum örnek: mezuniyet gecem :)

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 27 Mayıs 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...