m1tc3 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaslar humanım karus olmak istiom bunu gm halledebilirmi yardım edinn diezdeyim[signature][hline]Bi konusma: s.a sen www.paticik.com u bilionmu yoo hayır sölermisin ok bak ii dinle www.paticik.com
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yeni char açıcaksın :)[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:3xxxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aç yeni char geçir itemleri fukara abin kassın[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :)
m1tc3 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 baba saten 40 yılda anca kasıom olmass[signature][hline]Bi konusma: s.a sen www.paticik.com u bilionmu yoo hayır sölermisin ok bak ii dinle www.paticik.com
m1tc3 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abiye bi sormak lasım xD[signature][hline]Bi konusma: s.a sen www.paticik.com u bilionmu yoo hayır sölermisin ok bak ii dinle www.paticik.com
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sen bana oyuna girdiğinde bi msj at gerisine karışma.. Seni ünlü yapıcam sahnelere assolist diye çıkarcam.. Takıl bana hayatını yaşa[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 its joke ? :)[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 10x.xxx nation : karus server : dies
toretto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bak Gecmenın BIr YoLu War Duyduguma GOre Gıant GoLem Kes Icın Den ScrooL Cıkıyormus Onlar Karus San Elmorad Oluyon Elmorad san Karus Oluyorsun ##NOTICE## SouL_Slayer da Bole olmustu Sen GArıbansan Aylarca Yıllarca Ugras Cıkaramassın Tasaklıysan Hemen Cıkar :D Name:Imp3158 cLan:ReactioN NP:40xx lvl:6x Server:Ares Class:ElementaL Lord Nation:Karus I LoVe you Club_Thecno
m1tc3 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oke ben yeni char accam o zaman diezde[signature][hline]Bi konusma: s.a sen www.paticik.com u bilionmu yoo hayır sölermisin ok bak ii dinle www.paticik.com
m1tc3 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abiler atlatırsa ????? :D var mı beni kasannnnnnn[signature][hline]Bi konusma: s.a sen www.paticik.com u bilionmu yoo hayır sölermisin ok bak ii dinle www.paticik.com
Öne çıkan mesajlar