Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Camiden bayrak indiren kaymakam

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Bu konu ile ilgili yorum yapmayacaktım ancak bi iki söz söykemek mecburiyeti hissettim.

Bayrak her yere asılamaz belki ancak bu sadece kaymakamın bahanesi, eğer bayraktan daha yukarda bir başka bayrak vs yoksa bayrak olduğu yerde kalmalıdır. (Hazır olan geliyor :) şimdi biraz kızışcak ortalık) Bu olay hükümetin, kendilerini laik gösterdikleri halde, laik davranmadıklarının bir göstergesidir.[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kedi genel olarak haklisin, ama o otelde yanan aydinlarin Türkiye'ye zarari degil, kat be kat yarari vardi. Fakat kafasi alinmasi gereken, cünkü Türkiye'ye zarari olan bazi dinciler var.
Dindar demiyorum, dinci diyorum.
Ben sonuna kadar hümanistim, hicbir insanin zarar görmesini istemem ama devlet her seyden önce gelir, baska insanlara ve devlete zarar vermek isteyen adama da zarar verildigine zerre üzülmem.[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Kasım 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 02 Kasım 2005 12:07 tarihinde demiş ki:
Kedi genel olarak haklisin, ama o otelde yanan aydinlarin Türkiye'ye zarari degil, kat be kat yarari vardi. Fakat kafasi alinmasi gereken, cünkü Türkiye'ye zarari olan bazi dinciler var.
Ben sonuna kadar hümanistim, hicbir insanin zarar görmesini istemem ama devlet her seyden önce gelir, baska insanlara ve devlete zarar vermek isteyen adama da zarar verildigine zerre üzülmem.
Tabi bu senin görüşün pent inancı olan kişi icinde önce Dini gelir . Dinde zaten milliyetciliğe yönlendirir . Tabi sen inancsız olduğun için eyvallah Bu arada sonuna kadar katılıyorum innkeeper a

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 02 Kasım 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 02 Kasım 2005 12:07 tarihinde demiş ki:
Ben sonuna kadar hümanistim, hicbir insanin zarar görmesini istemem ama devlet her seyden önce gelir, baska insanlara ve devlete zarar vermek isteyen adama da zarar verildigine zerre üzülmem.

Millet herseyden önce gelir DEVLET degil..Milletini mutlu edemeyn devletin gözümde degeri yokdur..Devlet millet icin vardir..Miller devlet icin degil..
Sosyal ağlarda paylaş

seçimlerde %30 la başa gelen iktidar çoğu parti %10 luk barajı geçemedi diye milleti temsil etmez, %30 luk muhafazakar kesimi temsil eder.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...