Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Online dan gelen Email

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bazı insanların gercekten de akıllı olduklarını bir kez daha anladım :D. gmail ha ? süper valla. bir keresinde oyun oynarken adamın biri yanıma yanaşıp pm attı. Ben seni uzun zamandır takip ediyorum çok iyi bir insansın seni çok sevdim. Ben gm im sana bir hediye verecem şu siteye gir id ve password unle ondan sonra log out ol girdiğinde inn de 50 Gb bulacaksın demişti. Bende adama aferim sana deyip pm i kapadım. Sapık mıdır nedir. :D yok hoşda bir hatun benim char. Elma şekeriyle ilkokul bahçesi tripleri çizdik adamla resmen :D
Mesaj tarihi:
said:
blackdeer, 02 Kasım 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
Bazı insanların gercekten de akıllı olduklarını bir kez daha anladım :D. gmail ha ? süper valla. bir keresinde oyun oynarken adamın biri yanıma yanaşıp pm attı. Ben seni uzun zamandır takip ediyorum çok iyi bir insansın seni çok sevdim. Ben gm im sana bir hediye verecem şu siteye gir id ve password unle ondan sonra log out ol girdiğinde inn de 50 Gb bulacaksın demişti. Bende adama aferim sana deyip pm i kapadım. Sapık mıdır nedir. :D yok hoşda bir hatun benim char. Elma şekeriyle ilkokul bahçesi tripleri çizdik adamla resmen :D

"Ulan doğru söylüyor o adam banada 50gb verdi.

Kaçırmışın gül gibi fırsatı, ama dur ben tanıyorum onu bana ver sen Pass ile id yi ben yollatırım 50gb yi sana."

Fena olmadı dimi, bende hekıy oldum 8-) .[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:164.xxx
Mesaj tarihi:
EHeueuh bi heykır dr gidiyo ya ne akıllı adamlar var ama bu s***k benim mail adresini nerden aldı onu bilmiyorum[signature][hline]SamaRia - Diez - 6X - 4X.XXX - Can You Fly With(cLan mAster) - Shadow Knight - Karus
IRON_MAN - Diez - 6X - 2X.XXX - Can You Fly With - Shadow Wain - Karus

[Bu mesaj Skydancer tarafından 02 Kasım 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Skydancer, 02 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
EHeueuh bi heykır dr gidiyo ya ne akıllı adamlar var ama bu s***k benim mail adresini nerden aldı onu bilmiyorum

Yolun düşmüştür kaka bir foruma elbet.[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:164.xxx
  • Yeni Oluştur...