blackdeer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bazı insanların gercekten de akıllı olduklarını bir kez daha anladım :D. gmail ha ? süper valla. bir keresinde oyun oynarken adamın biri yanıma yanaşıp pm attı. Ben seni uzun zamandır takip ediyorum çok iyi bir insansın seni çok sevdim. Ben gm im sana bir hediye verecem şu siteye gir id ve password unle ondan sonra log out ol girdiğinde inn de 50 Gb bulacaksın demişti. Bende adama aferim sana deyip pm i kapadım. Sapık mıdır nedir. :D yok hoşda bir hatun benim char. Elma şekeriyle ilkokul bahçesi tripleri çizdik adamla resmen :D
_just_me_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hahaha koptum falla ne akılıı biriymiş yaw :D[signature][hline]id: :DeadSeXy lvl :5x clan :ressurection np :7xxx server:Dies
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: blackdeer, 02 Kasım 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Bazı insanların gercekten de akıllı olduklarını bir kez daha anladım :D. gmail ha ? süper valla. bir keresinde oyun oynarken adamın biri yanıma yanaşıp pm attı. Ben seni uzun zamandır takip ediyorum çok iyi bir insansın seni çok sevdim. Ben gm im sana bir hediye verecem şu siteye gir id ve password unle ondan sonra log out ol girdiğinde inn de 50 Gb bulacaksın demişti. Bende adama aferim sana deyip pm i kapadım. Sapık mıdır nedir. :D yok hoşda bir hatun benim char. Elma şekeriyle ilkokul bahçesi tripleri çizdik adamla resmen :D "Ulan doğru söylüyor o adam banada 50gb verdi. Kaçırmışın gül gibi fırsatı, ama dur ben tanıyorum onu bana ver sen Pass ile id yi ben yollatırım 50gb yi sana." Fena olmadı dimi, bende hekıy oldum 8-) .[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:164.xxx
Skydancer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 EHeueuh bi heykır dr gidiyo ya ne akıllı adamlar var ama bu s***k benim mail adresini nerden aldı onu bilmiyorum[signature][hline]SamaRia - Diez - 6X - 4X.XXX - Can You Fly With(cLan mAster) - Shadow Knight - Karus IRON_MAN - Diez - 6X - 2X.XXX - Can You Fly With - Shadow Wain - Karus [Bu mesaj Skydancer tarafından 02 Kasım 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Skydancer, 02 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: EHeueuh bi heykır dr gidiyo ya ne akıllı adamlar var ama bu s***k benim mail adresini nerden aldı onu bilmiyorum Yolun düşmüştür kaka bir foruma elbet.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:164.xxx
LastTouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 donunu bilem alırdı vallaha zuzuzha[signature][hline]meayouw
Öne çıkan mesajlar