Skydancer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Dear Customer; As the new patch Knight Empire comes out, we need to confirm your account details needed for the coin and national points reset. PS: Fill only "NEEDED" information. e.g. If your account is not hacked, then just pass those parts. Sevgili Müşterimiz; Yeni yamamız geliyor, bununla birlikte coin ve national pointlerinizin sabit kalabilmesi için lütfen gerekli bilgileri sağlayınız. DipNot: Sadece gerekli olan yerleri doldurunuz. Örneğin; eğer accountunuz hacklenmemişse, o kısımları lütfen atlayınız. Dear Customer; Please provide the info below, if you want to get any rollbacks or help from customer support: Account Name (Login Id) : Login Password : Email Address : Date you found out you couldn't log in : Last date and time you were able to successfully log in : City : Country : Date of Birth : Credit Card Info; Card Number : Card Owner's Name and Surname : Card 3-digit CC Number : Expiration Date : Comments : Bunu Okuyunca gülmekten yarılıyordum...
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 resmen acc ni ver demiş[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam...
vktk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 item pls[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse® Lvl: 63 Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ehehe daha profosyenel hazırlanmıs :D[signature][hline]Nick:MoonBraster LvL:6x Server:Xigenon Job:Elemantal Lord Clan:TheMoon
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Fake mail Tam olarak bi HACKER bozmasından gelio said: _just_me_, 02 Kasım 2005 14:16 tarihinde demiş ki: tam olarak kimden geldi o msj__??? [signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned) yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer
Skydancer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Halada gülüyorum şu anda ([email protected]) :D:D:D
AKI Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kerghvfbdçjvgmdfhb :P[signature][hline]Nick : The_sTRom LvL : 69,?? Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PozitiVe Servr : Diez
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cvp oLarak her türdden çiçek böcekkkkkkkk yaz
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 NABER yaaa uzantıya bak gmail töbe töbe fake yapmanında bi usülü war :P[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned) yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Oha bide kredi kartı bilgilerini istemiş. Bunlar sadece karakteri değil donunu bile almaya niyetli.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:164.xxx
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 :P[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 60 NP : xxxx Clan : İmmortaL Server :Cypher
Skydancer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aslında adresi vericektim de napıcak adresi evimi bombalicak :D
nix Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 id: anamyokbenim şifre: babamıhejsormayın[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b]
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ulan ne mallar war dunyada bıde kredi kartını ıstemis loooool[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS
Skydancer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Adam benim charı almayı bırak beni kökten bitiricek :D
_just_me_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yazmadın dim bişi cvp olarak?[signature][hline]id: :DeadSeXy lvl :5x clan :ressurection np :7xxx server:Dies
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: _just_me_, 02 Kasım 2005 14:32 tarihinde demiş ki: yazmadın dim bişi cvp olarak? Yazdıysa bile artık yazdım demez ;)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:164.xxx
Skydancer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok canım bu bana gelen en azından 20. mail bişi yazmıyorum ko nun server sahibi bile olsa yazmamda :D[signature][hline]SamaRia - Diez - 6X - 4X.XXX - Can You Fly With(cLan mAster) - Shadow Knight - Karus IRON_MAN - Diez - 6X - 2X.XXX - Can You Fly With - Shadow Wain - Karus
toretto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Azuahaha Senın Bu Itemlerını DeıL Adam Utanmasa PC nıde Alıp Goturecek :D Name:Imp3158 cLan:ReactioN NP:40xx lvl:6x Class:ElementaL Lord I LoVe you Club_Thecno
Öne çıkan mesajlar