olkan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 beyler paticik.com u seven varsa buraya tıklasın.))))))))) burda hersey var benım kardesım 100mılyona yona 61mage alcaklar ıtemlı buyucu complatesı ve +8elıxır staf+amulıyet kolye lapos staf +magıc pover+9.Ve hel bonus koleyeler ve beramusta karus sızce ucuzmu beyler cevap atarsanız sevıncem
Joey Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Cevap : Naş canım[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 118.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 i harfi sana ne yaptı ? iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bak hala sağım hiç bişicik olmuyor.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:158.xxx
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 (amulıyet kolye lapos staf +magıc pover+9.Ve hel bonus) ingilizcene hayran kaldım[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:3xxxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher
LordSevo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 beramusta ise kesin o mallar dupedir :)
SUBZERO Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 O itemler ünik miymiş? amuylet of bilmemne eliksir falan ?[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire
Skydancer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ee kardeşin oyunu alıcaksa biz nası oynicaz sonra banlamasın bizi ? Plz aga banlama beni clan plz[signature][hline]SamaRia - Diez - 6X - 4X.XXX - Can You Fly With(cLan mAster) - Shadow Knight - Karus IRON_MAN - Diez - 6X - 2X.XXX - Can You Fly With - Shadow Wain - Karus
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: olkan, 01 Kasım 2005 13:24 tarihinde demiş ki: beyler paticik.com u seven varsa buraya tıklasın.))))))))) burda hersey var benım kardesım 100mılyona yona 61mage alcaklar ıtemlı buyucu complatesı ve +8elıxır staf+amulıyet kolye lapos staf +magıc pover+9.Ve hel bonus koleyeler ve beramusta karus sızce ucuzmu beyler cevap atarsanız sevıncem Hocam fiyat biraz pahali geldi bide o saydiğin itemler beramustaysa büyük ihtimalle dupe itemdir ..yani bir süre sonra silinme ihtimali olabilir -ki bu yuksek bir ihtimal...bunları goz onunde bulundur..eğer dupe değillerse fiyat fena değil ...[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 siz ananızın karnında mı ingilizce öğrendiniz??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: fenerbahce, 01 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki: siz ananızın karnında mı ingilizce öğrendiniz?? +++ katılıyorum ....[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
TrolL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaşın dediği dooru beramusta ise kesin dupedir o itemler zaten adı üstünde DUPEramus!!![signature][hline]ThinK_TwicE
RogueSpear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 amulyet of koyuncopluyonmu warsa ben de alcam[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 18:33 tarihinde demiş ki: said: fenerbahce, 01 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki: siz ananızın karnında mı ingilizce öğrendiniz?? +++ katılıyorum .... yazamadan duramayacam bende katılıyorum :D o arkadaş anasının karnında öğrenmişş heral herkesi kendi gibi sanıyo :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :30k (güncelleyecem)
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: RogueSpear, 01 Kasım 2005 18:57 tarihinde demiş ki: amulyet of koyuncopluyonmu warsa ben de alcam offfffffffffffffffffffffffffffffffff[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: fenerbahce, 01 Kasım 2005 19:02 tarihinde demiş ki: said: RogueSpear, 01 Kasım 2005 18:57 tarihinde demiş ki: amulyet of koyuncopluyonmu warsa ben de alcam offfffffffffffffffffffffffffffffffff çocuk abisi çocuk .......[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hakketten burada bir kac ezik war.. kendileri cok bir bokmu$ gibi onune geleni kucumsuyolar.. adam istedigi gibi yazar sizene. elalemin derdi biyerinizimi gerdi ? hey allahim..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim..
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu arkadaşlar evet doguştan ingiliz kesin :) ne olmuş yani yanlış yazdı ise ayıp ayıp[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki)
icebreak3r Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 heheeee yeni doğmuş bu arkadaş[signature][hline] KE DELETED
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bakın arkadaşlar buraya sürekli yeni üyeler geliyor ve siz onlara yol göstereceğinize dalga geçiyorsunuz dalga geçmek bi marifet değil önemli olan yardım etmek[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 fener lisin ama seni sevdim +1111 :D[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 :) FB rulaz tabii :D[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim..
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Valla istediği kadar yanlış yazabilir İngilizce' yi sonuçta kimse bilmeye mecbur değil, ama ana dilini bile yazmaktan aciz adamlarla bırakında dalga geçelim ki bu arkadaşımız biraz öyle. Hebelep hübeleb mesajları anlamaya çalışmaktan gına geldi.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:158.xxx
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: grandhero, 01 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki: :) FB rulaz tabii :D hade lem :Dasfasfasf paticik rulaz oluo o :D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
Öne çıkan mesajlar